Noslēdzoties Latvijas Kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas turnīra ceturtdaļfināla spēlēm, kļuvuši zināmi pusfināla pāri, kuros cīņa par iekļūšanu finālā norisināsies divu spēļu summā.

Vienā pusfināla pārī savā starpā tiksies pašreizējie trofejas īpašnieki FK Jelgava un pērnā gada turnīra finālisti FK Ventspils. Jelgavnieki ceturtdaļfinālā ar 3:2 uzvarēja komanda.lv Pirmās līgas čempionāta komandu SK Babīte, bet FK Ventspils ar 1:0 Kurzemes klubu duelī pārspēja esošos valsts čempionus FK Liepāja.

Savukārt citā pusfinālā pārī spēkosies komandas, kas šajā turnīrā pirmoreiz iekļuvušas starp četrām labākajām vienībām – BFC Daugavpils un FK Spartaks Jūrmala. Daugavpilieši ceturtdaļfinālā ar 2:0 pārspēja FS METTA/Latvijas Universitāte futbolistus, bet jūrmalnieki ar 3:1 uzvarēja Skonto FC.

Plānots, ka pusfināla mači norisināsies 27. aprīlī un 4. maijā. Kā zināms, līdz ar šo sezonu turnīra reglamentā ieviests jaunievedums, kas paredz pusfināla norisi divu spēļu summā.

zināmi latvijas kausa izcīņas pusfināla spēļu norises laiki

Latvijas Kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas fināls paredzēts 22. maijā Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka", kur prestižā turnīra izšķirošā cīņa notiks pirmoreiz vēsturē.


Latvijas Futbola federācija
Foto - FK Ventspils