Latvijas Futbola federācija (LFF) izsludina pieteikšanos 2016. gada Latvijas atklātā Veterānu čempionāta futbolā posmu rīkošanai. Komandām, kas vēlas pie sevis rīkot kādu no gaidāmās sezonas turnīriem, pieteikšanās iespējama līdz 25. aprīlim.

Plānots, ka Latvijas atklātā Veterānu čempionāta 2016. gada sezonas posmi norisināsies no maija līdz oktobrim Latvijas pilsētu stadionos, bet precīzs posmu skaits un to kalendārs tiks izziņots papildus pēc turnīru rīkotāju intereses apzināšanas.

Pieteikšanās posmu uzņemšanai līdz 25. aprīlim iespējama, sazinoties ar LFF Sacensību nodaļu (sacensibas@lff.lv) vai čempionāta kontaktpersonu organizatoriskajos jautājumos Vladimiru Direktorenko (+371 20383016).

Turnīrā var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1976. gadā. Pieteikumi katram čempionāta turnīram komandām jāiesniedz vismaz desmit dienas pirms katra turnīra. Plašāka informācija pieejama turnīra reglamentā.

 Komandu pieteikuma veidlapa čempionāta posmiem

2016. gada Latvijas atklāto Veterānu čempionātu futbolā rīko LFF ar mērķi popularizēt veterānu futbolu Latvijas teritorijā. Šādu turnīru sēriju veterāniem LFF organizē otro gadu pēc kārtas. Plānots, ka šīgada sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkosies arī Lietuvas pārstāvji.

Pašlaik zināms, ka Latvijas atklātā Veterānu čempionāta 2016. gada sezonu atklās "Dinaburgas cietokšņa" turnīrs, kas 21. maijā plkst. 12:00 sāksies Daugavpils stadionā "Celtnieks".


Latvijas Futbola federācija