Latvijas nacionālā futbola izlase pēc atgriešanās no Slovākijas šobrīd pilnībā jau pievērsusies sagatavošanās procesam pirms pārbaudes spēles Gibraltārā. Šodien, 27. martā komanda aizvadīja treniņu 23 spēlētāju sastāvā. Jāatzīmē, ka šis bija arī pirmais koptreniņš Latvijas nacionālās izlases kandidātu sarakstā pirmo reizi iekļautajam FK "Jelgava" un Latvijas U-21 izlases aizsargam Vladislavam Sorokinam.

Treniņš saulainos laikapstākļos ilga aptuveni 45 minūtes, taču tas bija gana intensīvs un dažādiem uzdevumiem bagāts. Sākumā futbolisti kopā veica skriešanas un iesildīšanās vingrinājumus, pēc kā sekoja piespēļu precizitātes un tehnikas uzdevumi, savukārt otrā daļa divās grupās tika veltīta taktiski - pozicionālām nodarbībām Mariana Pahara vadībā. Treniņa noslēgumā futbolisti arī veica sitienus pa vārtiem.

Šis vienlaikus bija arī noslēdzošais valstsvienības treniņš Marveljas futbola centrā. Pateicībā par nodrošinātajiem kvalitatīvajiem treniņu apstākļiem, Latvijas nacionālā futbola izlase uzdāvināja šīs bāzes vadītājam kreklu ar futbolistu autogrāfiem.

 

Svētdien vakarā treniņi Spānijā vairāk nav paredzēti. Futbolistiem tādējādi tika dota iespēja atpūsties un pabūt kopā. Pirmdien, 28. martā no paša rīta komanda jau dosies uz Gibraltāru, kur turpinās gatavošanos šajā valstī paredzētajam pārbaudes mačam.

LFF TV piedāvā video interviju ar Latvijas izlases pussargu Artūru Zjuzinu, kurš atskatās uz savu komandas kopējo sniegumu mačā ar Slovākiju, kā arī iezīmē galveno mērķi 29. martā paredzētajā pārbaudes spēlē Gibraltārā:

 Artūrs Zjuzins: "Jāstrādā pie pārejas no aizsardzības uzbrukumā!"

Oficiālais pirmsspēles treniņš Latvijas nacionālās izlases futbolistiem "Victoria" stadionā paredzēts pirmdien plkst 19:00 (pēc vietējā laika).


Latvijas Futbola federācija
no Spānijas