Latvijas nacionālā futbola izlase šorīt, 21. martā, pēc četru mēnešu pārtraukuma atkal satiekas vienkopus, lai uzsāktu nepilnu desmit dienu garu treniņnometni Spānijas pilsētā Marbeljā. Valstsvienības treneru štābs un oficiālās personas kopā ar Latvijā spēlējošajiem futbolistiem satiksies vienkopus jau no agra rīta starptautiskajā lidostā "Rīga", lai dotos uz Spāniju. Izlidošana ar avio reisu (caur Oslo) paredzēta plkst 08:05. Valstsvienības leģionāri komandai pievienosies jau Spānijā.

Kā zināms, šīs nometnes laikā Latvijas izlasei paredzētas arī divas pārbaudes spēles - 25. martā Trnavā ar Slovākijas valstsvienību, savukārt 29. martā mūsu komanda pirmo reizi vēsturē tiksies ar Gibraltāru. Abas spēles tādējādi iezīmēs galvenā trenera Mariana Pahara vadītās komandas plānveidīgo sagatavošanās posmu pirms 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēm, kas sāksies šogad rudenī.

Kā ziņots, Latvijas nacionālās futbola izlases rindās treniņnometni Spānijā uzsāks 22 futbolisti. Savainoto spēlētāju Aleksandra Cauņas un Denisa Rakela vietā valstsvienības kandidātu sarakstā tika iekļauti Roberts Savaļnieks un Andrejs Kovaļovs attiecīgi. Vēl viena izlases kandidātu sarakstā iekļautā spēlētāja vārds tiks paziņots vēlāk. Netiek izslēgta arī varbūtība, ka šis spēlētājs pievienosies Latvijas izlasei pēc 25. martā Trnavā paredzētās draudzības spēles jau treniņnometnē Spānijā.

Latvijas nacionālās futbola izlases gaitām un aktuālajiem jaunumiem iespējams sekot līdzi LFF.lv mājaslapā, kā sociālo tīklu oficiālajos LFF kontos FACEBOOK, TWITTER un YOUTUBE.

Novēlam Latvijas izlasei produktīvu treniņnometni un veiksmi pārbaudes spēlēs ar Slovākiju un Gibraltāru!


Latvijas Futbola federācija