Trešdien, 16. martā, "Elektrum" olimpiskajā centrā risinājās Latvijas Futbola federācijas (LFF) finālsacensības futbolā telpās 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kurā startēja sešu valsts reģionu spēcīgākās vienības. Par čempioni kļuva Kurzemi pārstāvošā FA "Ventspils".

Ventspilnieki pirmo vietu nodrošināja, uzvarot četrās no piecām spēlēm, un par vienīgo komandu, kas kurzemniekiem atņēma punktus, kļuva Rīgas pārstāvji SK "Super Nova" - mačs starp šīm sāncensēm noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Jāpiebilst, ka Ventspils jaunie futbola talanti sacensību gaitā tikai vienu reizi ielaida bumbu savos vārtos.

SK "Super Nova" piecās cīņās iekrāja desmit punktus, svinot trīs uzvaras, cīnoties neizšķirti ar jau minēto FA "Ventspils", bet vienīgajā zaudējumā ar rezultātu 1:2 piekāpjoties "Tukuma" SS vienībai, kas sacensības pabeidza ar astoņiem punktiem un trešo vietu. Ceturtajā pozīcijā turnīrā finišēja "Jēkabpils" SS (6), bet abās noslēdzošajās vietās izkārtojās divus punktus savākušās "Ogres" SC un FB "Gulbene".

Sacensību godalgoto vietu ieguvējas tika apbalvotas ar kausu un medaļām. Tāpat ar piemiņas veltēm tika sveiktas visas turnīra dalībnieces, bet sacensību simboliskajā izlasē organizatori iekļāva katras komandas labāko futbolistu - Raineru Petersonu (FA "Ventspils"), Kristiānu Černovu (SK "Super Nova") (rezultatīvākais – pieci vārti), Vladu Orlovu ("Tukuma" SS), Rinaldu Solu ("Jēkabpils" SS), Robertu Vārnu ("Ogres" SC) (labākais vārtsargs) un Renāru Rāmu (FB "Gulbene").

Šonedēļ dažādās Latvijas pilsētās norisinās visu piecu vecuma grupu finālsacensības:

SK "Super Nova" komandai zelts Latvijas finālsacensībās futbolā telpās 2002. dzimšanas gada zēniem

Ventspils FA plūc uzvaras laurus 2004. gadā dzimušo puišu finālturnīrā futbolā telpās


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija