Noskaidroti pirmie 2016. gada čempioni zēnu futbolā telpās, kur reģionālajos atlases turnīros un vēlāk arī valsts finālsacensībās spēkojas 2002.-2006. dzimšanas gada zēni. Kā pirmās Latvijas finālsacensībās tikās reģionu labākās 2002. dzimšanas gada futbolistu komandas, uzvaras laurus plūcot Rīgas reģiona pārstāvjiem no SK "Super Nova".

Šajā vecuma grupā finālturnīrā Talsos bez SK "Super Nova" sacentās arī SK "Kengaroos", FK "Lielupe" un "Viļānu SS"/"Dekšāres" komandas, kā arī pārstāvji no Pļaviņām un Talsiem.

Ļoti vienmērīgi un stabili turnīru aizvadīja SK "Super Nova" komanda, pacietīgi krājot "sausās" uzvaras un jau kārtu pirms turnīra beigām nodrošinot pirmo vietu. Kopumā komanda tika pie četrām uzvarām ar kopējo vārtu attiecību 7:0, bet ar talsiniekiem tika nospēlēts neizšķirti 3:3.

Tikmēr cīņā par otro vietu izšķiroša izrādījās FK "Lielupe" uzvara pār Viļāniem ar 3:1. Līdz ar to šajā vecuma grupā labāko trijniekā aiz SK "Super Nova" sekoja attiecīgi FK "Lielupe" un "Viļānu SS"/"Dekšāres" komandas.

Šonedēļ dažādās Latvijas pilsētās norisinās visu piecu vecuma grupu finālsacensības.


Latvijas Futbola federācija
Foto - SK "Super Nova"