Trešdien, 16. martā, no plkst. 11:00 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (OSC) risināsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) finālsacensības futbolā telpās 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kurā startēs sešu valsts reģionu spēcīgākās vienības. Rīgu tajā pārstāvēs SK "Super Nova" jaunie audzēkņi.

Finālturnīra sacensībām bez SK "Super Nova" kvalificējušās arī "Jēkabpils SS", "FA Ventspils-1", "Tukuma SS", "Ogres SC" un "FB Gulbene". Turnīra ietvaros uzvarētāja un pārējās medaļnieces tiks noskaidrotas pēc viena apļa sacensībām, katrai dalībniecei pa reizei tiekoties ar katru konkurenti.

Sacensību uzvarētāja tiks apbalvota ar kausu, bet visu godalgoto vietu ieguvējas – ar medaļām. Tāpat ar vērtīgām piemiņas veltēm tiks sveiktas visas turnīra dalībnieces, bet individuālajās nominācijās organizatori suminās gan dažādu ampluā labākos spēlētājus, gan izveidos turnīra simbolisko izlasi.

Kā iepriekš vēstīts, SK "Super Nova" Latvijas finālsacensībām kvalificējās pašā janvāra izskaņā Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) telpās, kad 2006. gadā dzimušo futbolistu Rīgas komandu turnīrā uzvarēja sešu dalībnieču konkurencē, triumfējot četros no pieciem mačiem un tikai vienu reizi cīnoties neizšķirti ar otrajā vietā finišējušo TFS "Nikars-Vanagi".

Laika periodā no 15. marta līdz 20. martam citās Latvijas pilsētās notiks LFF finālsacensības futbolā telpās četrās pārējās vecuma grupās. Arī 2002. un 2004. gadā dzimušo spēlētāju konkurencē Rīgu pārstāvēs SK "Super Nova", savukārt starp 2003. un 2005. gada jaunajiem talantiem galvaspilsētas mundieri centīsies spodrināt JDFS "Alberts".


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija