Latvijas Futbola federācija (LFF) un kompānija Wisher Enterprise, kas pārstāv Accor viesnīcu tīklu Latvijā, otrdien, 8. martā, paziņoja par sadarbības līguma noslēgšanu, kā rezultātā Mercure Riga Centre hotel ir kļuvis par LFF oficiālo partneri.

Noslēgtā sadarbība paredz futbolistu un LFF viesu izmitināšanu Accor viesnīcu tīklā Latvijā, kā arī iespēju rīkot tematiskas un sezonālas preses konferences visās Wisher Enterprise piederošajās viesnīcās Latvijā.

 LFF un Mercure Riga Centre Hotel paraksta sadarbības līgumu (08.03.2016.)

 LFF un Mercure Riga Centre Hotel noslēdz sadarbības līgumu (08.03.2016.)

Mercure Riga Centre hotel tika atklāts 2015. gadā, bet vēl divas tīkla viesnīcas – Ibis un Pullman - tiks atvērtas šīgada vasarā. LFF sadarbības uzsākšana ar šo viesnīcu tīklu ir īpaši nozīmīgs solis, kas turpmāk būtiski atvieglos futbolistu izmitināšanas jautājumus treniņnometņu un mājas spēļu laikā. Tāpat LFF ir gandarīta, ka Latvijas futbola ģimenei ir piepulcējies jauns futbola vēstnieks, kurš izprot šī sporta veida pievienoto vērtību un devumu sabiedrībai.

Jānis Mežeckis, LFF ģenerālsekretārs: Priecājos, ka parakstām līgumu ar Wisher Enterpise LV, kas jau pavisam drīz Rīgā varēs lepoties ar trim augsta līmeņa viesnīcām. Esam sadarbojušies jau iepriekš, tāpēc ir prieks, ka sadarbību varam attīstīt jaunā līmenī. Ar Mercure Riga Centre hotel bagātināsim servisu, kādu saņem Latvijas futbola izlases un ar Latvijas futbolu saistītie pasākumi.

Aleksejs Abasovs, Wisher Enterprise valdes priekšsēdētājs: Šī sadarbība ir vienlīdz svarīga gan mums, gan LFF. Wisher Enterpise LV jau ilgāku laiku sadarbojas ar ietekmīgo Accor viesnīcu zīmolu, sevi daudzās valstīs pierādot kā uzticamu partneri sporta dzīvē. Latvijā līdztekus saviem ikdienas darbiem palīdzam bērnunamiem un sportam, tāpēc esam gandarīti cieši sadarboties arī ar sporta veidu numur viens – futbolu. Ceru, ka šī sadarbība LFF un visām Latvijas futbola izlasēm dos sienas, kurās attīstīsies pasaules futbola zvaigznes. Lai arvien biežāk Latvijas nacionālā futbola izlase tiekas ar visaugstākā līmeņa pretiniekiem un pierāda, uz ko ir spējīga!

 


Latvijas Futbola federācija