Gaidot jauno komanda.lv Pirmās līgas čempionāta sezonu, visu 16 tajā startējošo klubu pārstāvji ceturtdien, 3. martā, tikās Olimpiskajā sporta centrā (OSC) Rīgā, kur pirmssezonas organizatoriskajā sapulcē diskutēja par jaunās sezonas aktualitātēm un piedalījās čempionāta spēļu kalendāra izlozē.

 Foto no organizatoriskās sapulces

Klātesošos klubu pārstāvjus uzrunāja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sacensību nodaļas vadītājs Arturs Gaidels, kā arī čempionāta titulsponsora – sporta preču veikala "Komanda" – projektu vadītājs Oskars Sijāts. Klubu pārstāvji tika iepazīstināti ar titulsponsora aktivitātēm jaunās sezonas kontekstā un to ieguvumiem no LFF un "Komanda" sadarbības, par ko pārējo futbola sabiedrību plānots informēt īpašā preses konferencē tuvāk jaunās sezonas sākumam.

Sapulces dalībnieki izdiskutēja aktuālākos čempionāta reglamenta jautājumus, kā arī piedalījās jaunās sezonas kalendāra izlozē. Kalendārs pēc tā klubu savstarpējās saskaņošanas tiks publicēts papildus, bet jauno komanda.lv Pirmās līgas sezonu plānots atklāt aprīļa mēneša pirmajā nedēļas nogalē.

Dalībai komanda.lv Pirmās līgas čempionāta jaunajā sezonā apstiprināti 16 klubi no visas Latvijas - Valmieras FK, Preiļu BJSS, FK Smiltene, JFK Saldus, FK Auda, Salaspils, AFA Olaine/SK Super Nova, FK Ogre, FK Staiceles bebri, JDFS Alberts, SK Babīte, FK Tukums 2000, FK Jēkabpils/JSC, Rēzeknes FA, RTU FC un Skonto FC.


Latvijas Futbola federācija