Ar "West Bromwich Albion" komandas no Anglijas uzvaru noslēdzies "Riga City Cup" U-14 vecuma grupas turnīrs, kas aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Olimpiskajā sporta centrā Rīgā. Emocijām bagātajā finālspēlē jaunie angļu futbolisti pārspēja mūsu kaimiņvalsts Lietuvas jauniešu komandu "Žalgirietis" ar rezultātu 2:1.

Īpaši ar savu sniegumu izcēlās Morgans Rodžerss (Morgan Rogers), kurš pusfinālā un finālā katrā spēlē guva pa diviem vārtiem, kaldinot savas komandas uzvaru. Viņš tika atzīts arī par turnīra labāko spēlētāju. Labākā vārtsarga balvu saņēma Krievijas komandas "Master Saturn" vārtu vīrs Iļja Tusejevs. Lai arī Latvijas komandu labāko četriniekā nebija, tas neliedza Jēkabam Lagūnam no FS "Metta" ar sešiem vārtu guvumiem kļūt par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Kopumā divu dienu laikā jaunie futbolisti guva 75 vārtus.

Ar visiem "Riga City Cup" rezultātiem var iepazīties turnīra mājaslapā, bet turnīra video apskati un intervijas atrodamas šeit. Foto un video no turnīra var atrast "Riga City Cup" sociālajos tiklos "Facebook" un "Twitter".

"Riga City Cup" ir elites līmeņa jauniešu futbola turnīrs, kuru organizē Futbola skola "Metta" sadarbībā ar Baltijas Futbola skolu. Divas nedēļas nogales pēc kārtas (no 13. līdz 14. februārim un no 20. līdz 21. februārim) Rīgas Olimpiskajā centrā norisinājās divi "Riga City Cup" turnīri – U-13 (dzimuši 2003. gadā un jaunāki) un U-14 (dzimuši 2002. gadā un jaunāki) vecuma grupās.


Informāciju sagatavoja:
Futbola skola "Metta"