Ar Futbola skolas "Metta" uzvaru aizvadītajā nedēļā Rīgā noslēdzies starptautiskais jauniešu futbola turnīrs U-13 vecuma grupā "Riga City Cup". Turnīrā divu dienu garumā sacentās desmit komandas no sešām dažādām valstīm. Kopumā tika aizvadītas 58 spēles, kuru laikā tika gūti 90 vārti.

Olivers Jurgens no Zviedru komandas "Malmo FF" kļuva par turnīra rezultatīvāko vārtu guvēju, gūstot septiņus vārtus. Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts Oisin Gibbson no Ziemeļīrijas Selekcijas komandas, bet tas gan neglāba tos no zaudējuma finālspēlē pret jau pieminēto FS "Metta" komandu. Spēlē par trešo vietu tikās "Malmo FF" un Šitika FS komandas, kur pārāki ar rezultātu 3:1 izrādījās zviedru futbolisti. Turnīra labākā spēlētāja gods tika piešķirts FS "Metta" spēlētājam Lukasam Vapnem.

Ar kopvērtējumu un visiem turnīra rezultātiem iespējams iepazīties ŠEIT.

 Turnīra video apskats

Jau pēc mazāk nekā nedēļas Olimpiskajā sporta centrā norisināsies otrais "Riga City Cup" turnīrs. Šoreiz prasmes futbola laukumā demonstrēs U-14 vecuma futbolisti. Komandas no Anglijas, Vācijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas sacentīsies savā starpā, lai noskaidrotu uzvarētāju. Vairāk jaunumus un ikdienas ziņas par gaidāmo turnīru var atrast gan "Riga City Cup" "Facebook" profilā, gan "Twitter" profilā.

godalgoto vietu ieguvēji


Informāciju sagatavoja:
FS "Metta"