"Riga City Cup" ir elites līmeņa jauniešu futbola turnīrs, kuru organizē Futbola skola "Metta" sadarbībā ar Baltijas Futbola skolu. Tuvāko divu nedēļu laikā Rīgas Olimpiskajā centrā (OSC) norisināsies divi "Riga City Cup" turnīri – U-13 (dzimuši 2003. gadā un jaunāki) un U-14 (dzimuši 2002. gadā un jaunāki) vecuma grupās.

Kā pirmais šajā nedēļas nogalē, 13.-14. februārī, notiks U-13 vecuma grupas turnīrs, kurā savu dalību apstiprinājušas tādas komandas kā "Malmö FF" no Zviedrijas, Ziemeļīrijas Selekcijas komanda, Lietuvas Selekcijas komanda, "FSC Bukovina" un citas. Turpretī nedēļu vēlāk, 20.-21. februārī, savā starpā spēkosies U-14 vecuma grupas futbolisti. "West Bromwich Albion" no Anglijas, "Hannover 96" no Vācijas un "Master Saturn" no Krievijas ir tikai dažas no komandām, kas dosies uz Rīgu, lai parādītu savas prasmes futbola laukumā.

Papildus dalībai "Riga City Cup" Zviedrijas titulētākā futbola kluba "Malmö FF" pārstāvji sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju pirmdien, 15. februārī, rīkos treneru izglītības semināru ""Malmö FF" filozofija un darba principi".

Ar spēļu grafiku un pilnu komandu sarakstu ir iespējams iepazīties mājaslapā turniir.ee/rigacitycup. Turnīra laikā tur būs iespējams sekot līdzi visiem rezultātiem "online" režīmā.

Plašāka informācija atrodama turnīra "Facebook" lapā.


Informāciju sagatavoja:
FS "Metta"