Jūnijā un augustā Liepāja atkal kļūs par mājvietu tradicionālajam un ierasti vērienīgajam starptautiskajam bērnu futbola turnīram "Dobrecova Kauss 2016", kurā zināmi sacensību dalībnieki un spēļu norises datumi.

Pirmās spēles "Dobrecova Kausā" norisināsies no 10. līdz 12. jūnijam, kad spēkiem mērosies U-8, U-9 un U-13 vecuma grupu komandas. Savukārt U-10, U-11 un U-12 vecuma grupu futbolisti sacensībās startēs laika posmā no 5. līdz 7. augustam.

Šāds turnīrs tradicionāli tiek rīkots, lai popularizētu futbolu, paaugstinātu jauno futbolistu meistarību, nodibinātu kontaktus dažādu valstu un pilsētu futbola klubu starpā, kā arī lai noteiktu labākos spēlētājus un komandas. Turnīrs ir nosaukts Latvijas futbola Virslīgas visu laiku rezultatīvākā futbolista Viktora Dobrecova vārdā.

"Man ir lieks prieks un gods, ka mana karjera turpinās arī jūsu dzīvēs," gaidāmā turnīra dalībniekus uzrunā Viktors Dobrecovs. "Esmu ļoti ieinteresēts, lai šis turnīrs ar katru gadu progresētu un augtu. Es izdarīšu visu no savas puses, lai sestais manā vārdā nosauktais "Dobrecova Kauss" būtu interesants, vēl bagātāks ar dalībnieku skaitu un kļūtu par neatņemamu sastāvdaļu jūsu futbolistu karjerā. Aicinu jūs uz Liepāju uzvarēt un pavadīt neaizmirstamu nedēļu manā pilsētā."

Pašlaik zināms, ka šīgada sacensībās piedalīsies komandas no Latvijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Krievijas.

turnīra dalībnieki

Šāds turnīrs pirmoreiz norisinājās 2010. gadā, bet jau gadu vēlāk tas ieguva starptautisku pieskaņu. Šīgada sacensību uzvarētāji balvā saņems pilnībā apmaksātu dalību 2017. gada turnīrā.


Informāciju sagatavoja:
FK "Liepāja"