Kļuvis zināms dalībnieku sastāvs, kas no 3. līdz 5. jūnijam Latvijas Futbola federācija (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele" piedalīsies nu jau tradicionālajā zēnu futbola festivālā "Stārķēns". Festivālā piedalīsies astoņi jaunatnes futbola klubi ar savām U-8 (2008. dzimšanas gads) un U-9 (2007. dzimšanas gads) vecuma grupu komandām.

Pēc klubu pieteikumu izskatīšanas dalībai festivālā apstiprinātas komandas no Ventspils OC, LBF FK Daugava, FK Tukums-2000, BFC Daugavpils, Smiltenes BJSS, JFA Jelgava, SK Kengaroos Salaspils un VJFC Staicele.

Šāds festivāls Staicelē norisināsies otro gadu pēc kārtas. Festivāla mērķi ir izveidot jautrus un atraktīvus svētkus mūsu jaunajiem futbolistiem, prezentēt futbolu kā aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicināt savstarpēju futbolistu un klubu draudzību. Zēnu futbola festivālu "Stārķēns" organizē Latvijas Jaunatnes futbola līga sadarbībā ar LFF, kā arī LFF mācību un treniņu centru "Staicele". Festivāla patrons ir LFF prezidents Guntis Indriksons.

 Turnīra spēļu organizācija un noteikumi

 Turnīra programma


Latvijas Futbola federācija