Olainē un Lapmežciemā gaidāmajā nedēļas nogalē norisināsies nākamie šīs sezonas Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta pasākumi. Vispirms 6. februārī pirmoreiz šosezon tiksies pašas jaunākās čempionāta dalībnieces, bet dienu vēlāk otro sezonas sabraukumu aizvadīs U-12 vecuma grupas meitenes.

Sestdien Olaines sporta namā Zemgales ielā 33A pulcēsies U-10 vecuma grupas futbolistes jeb 2006.-2008. dzimšanas gada meitenes, kurām šī būs pirmā tikšanās reize šosezon. Dienas garumā no plkst. 11:00 līdz 17:00 norisināsies kopumā 14 spēles, kas katra ilgs 2x8 minūtes.

Ņemot vērā, ka meitenes, kuras sacenšas šajā vecuma grupā, sper vienus no saviem pirmajiem soļiem futbolā, spēļu rezultāti netiks fiksēti kopējā turnīra tabulā, jo galvenais šī vecuma futbolistēm ir izjust spēles prieku un iepazīt futbolu.

Sabraukumā Olainē spēkiem mērosies jaunās futbolistes no AFA Olaine, FK Liepāja, FS METTA/OSC, FK Tukums-2000, FK Laidze/Saldus SS, Rīgas Futbola skola, SK Imanta un JDFS Alberts komandām. Spēlētājas šosezon tiksies vēl vienu reizi, kad 14. februārī mačus atkal uzņems Olaine.

U-10 vecuma grupas spēļu kalendārs

Savukārt svētdien Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāts pārcelsies uz Lapmežciema sporta centru Liepu ielā 1, kur otro sabraukumu aizvadīs U-12 vecuma grupas komandas jeb 2004.-2005. dzimšanas gada futbolistes. Šajā vecuma grupā šosezon sacenšas septiņas komandas, kas aizvada trīs sabraukumus, katrā no tiem tiekoties piecām no turnīra dalībniecēm.

Pirmoreiz šosezon šīs komandas tikās 9. janvārī Rīgā, kad sabraukumu izlaida FS METTA/OSC un SK Imanta, bet labākos rezultātus uzrādīja futbolistes no Rīgas Futbola skolas un AFA Olaine. Svētdien paredzētajās spēlēs Lapmežciemā piedalīsies FK Laidze, FS METTA/OSC, FK Liepāja, SK Imanta un AFA Olaine meitenes, bet šo sabraukumu izlaidīs Rīgas Futbola skolas un FK Iecava pārstāves.

Dienas gaitā Lapmežciema sporta centrā no plkst. 11:30 norisināsies septiņas spēles, noslēdzošajā no kurām paredzēta plkst. 15:00.

U-12 vecuma grupas spēļu kalendārs un kopvērtējuma tabula

Aicinām Talsu un Lapmežciema futbola draugus, kā arī pilsētas viesus apmeklēt Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta spēles klātienē un atbalstīt Latvijas sieviešu futbola nākotnes cerību pirmos drošos soļus futbolā!

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta sezona norisinās no janvāra līdz februārim, kad kopumā četrās vecuma grupās spēles uzņem Malta, Lapmežciems, Spuņciems, Talsi, Rīga, Rēzekne un Olaine. Šādas sacensības tiek organizētas, lai Latvijā popularizētu meiteņu futbolu un sekmētu jauno futbolistu meistarības izaugsmi. Čempionātu organizē Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar LFF reģionālo nodibinājumu vadītājiem.

Visiem Latvijas sieviešu un meiteņu futbola notikumiem aicinām sekot līdzi "Facebook" lapā "Sieviešu futbols".


Latvijas Futbola federācija