Latvijas Kausa izcīņas 2015./2016. gada sezona turpināsies aprīlī, kad norisināsies visas četras ceturtdaļfināla posma spēles. Komandu pāri izlozē ar iesaistīto klubu pārstāvjiem tika noskaidroti ceturtdien, 28. janvārī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās.

 Foto no izlozes

Trīs no četrām ceturtdaļfināla spēlēm norisināsies 9. vai 10. aprīlī, bet mačs ar SK "Babīte" dalību saistībā ar komandas iespējamo piedalīšanos nākamās sezonas komanda.lv Pirmās līgas čempionātā un tā provizoriski ieplānoto kārtu kalendāru norisināsies 6. vai 13. aprīlī. Komandas, kas pāros minētas kā pirmās, būs gaidāmo spēļu laukuma saimnieces.

Latvijas Kausa izcīņas ceturtdaļfināla pāri

  • 1. SK "Babīte" – FK "Jelgava"
  • 2. FK "Ventspils" – FK "Liepāja"
  • 3. FS "METTA"/"Latvijas Universitāte" – BFC "Daugavpils"
  • 4. FK "Spartaks Jūrmala" – "Skonto" FC

Precīzi ceturtdaļfināla spēļu norises laiki un vietas tiks izziņotas papildus.

Izlozē noskaidrots arī turnīra pusfināla posma sazarojums. Tādējādi zināms, ka pusfināla spēlēs savā starpā tiksies 1. un 2., kā arī 3. un 4. pāra uzvarētāji.

Plānots, ka pusfināla mači norisināsies 27. aprīlī un 4. maijā. Kā zināms, līdz ar šo sezonu turnīra reglamentā ieviests jaunievedums, kas paredz pusfināla norisi divu spēļu summā.

Latvijas Kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas fināls paredzēts 22. maijā. Tā norises vieta tiks izziņota papildus.

Kā zināms, Latvijas Kausa izcīņas 2014./2015. gada sezona noslēdzas pērnā gada 20. maijā Ventspilī, kad finālā FK Jelgava ar 2:0 uzvarēja vietējo FK Ventspils komandu un otro reizi pēc kārtas ieguva savā īpašumā prestižo trofeju.


Latvijas Futbola federācija