Latvijas Futbola federācija (LFF) un "Bella" zīmolu pārstāvošā "TZMO Latvija" kompānija, kas ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja "TZMO SA" meitas uzņēmums Latvijā, ir vienojušies par sadarbību Latvijas sieviešu futbola attīstīšanā. Zīmols "Bella" tādējādi ir kļuvis par Latvijas sieviešu futbola patronu.

LFF ir gandarīta par izveidoto sadarbību ar jaunu stratēģisko atbalstītāju "Bella", kas ir apņēmies rūpēties par pašmāju sieviešu futbola attīstību. Lepojamies, ka mūsu atbalstītāju pulkam pievienojies uzticams un sabiedrībā plašu atzinību ieguvis zīmols, kas sevi saista ar veselīgu un sievišķīgu dzīvesveidu. Sieviešu futbols LFF vērtējumā ir viens no galvenajiem Latvijas futbola vides attīstības virzieniem tuvāko gadu griezumā, jo sieviešu un meiteņu futbolā saredzam plašu pievienoto vērtību, ko varam sniegt sabiedrībai. Tāpēc esam gandarīti par jaunu komandas biedru, kas ir piepulcējies mūsu sieviešu futbola ģimenei.

Ņina Travkina, LFF Sieviešu futbola nodaļas vadītāja: "Prieks un gandarījums, ka Latvijas sieviešu futbols nu var lepoties ar savu atbalstītāju. Ceram uz pozitīvu dinamiku, kā arī uz produktīvu un abpusēji jaudīgu sadarbību. Vārds "bella" itāļu valodā nozīmē "skaists", un tā tas patiešām ir – sieviešu futbols ir skaists, dinamisks, progresējošs un aizraujošs sporta veidos. To atklājot, meitenes un sievietes var kļūt pārliecinātākas par saviem spēkiem, kā arī pazaudē bailes no jauniem izaicinājumiem un pārbaudījumiem. Mūsdienu pasaulē sievietes skaistums neaprobežojas ar vien fizisku un vizuālu pievilcību. Mūsdienīgi skaista sieviete vispirms ir gudra – pārliecināta par sevi un saviem spēkiem, proaktīva, mērķtiecīga un moderna. Sieviešu futbols iemieso visas šīs vērtības. Vēlamies progresēt kopā ar "Bella". Sieviešu futbols – tas ir skaistuma spēks!"

"Bella" pārstāv Eiropas vadošos higiēnisko produktu, kopšanas līdzekļu un medicīnas ierīču ražotājus un piegādātājus pasaules tirgum. Uzņēmums uzsver, ka "Bella" joprojām attīstās un jau daudzus gadus iemieso sevī pašapziņu, komfortu un drošību. Gadu gaitā tā mainās, gluži tāpat kā sievietes - to gaume, vajadzības un dzīvesveids. "Bella" zīmola panākumu pamats ir tiekšanās pēc augstākās kvalitātes produktiem un atvērtība mūsdienu tehnoloģijām.

"Bella" un LFF uzsāktā sadarbība attieksies uz zīmola patronāžu Latvijas nacionālajai sieviešu futbola izlasei, Latvijas jaunatnes sieviešu izlasēm, Sieviešu Futbola līgai, Sieviešu Futbola pirmajai līgai, Sieviešu Futbola kausa izcīņai, Latvijas meiteņu futbola čempionātam, Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātam un meiteņu futbola festivālam "Live Your Goals".

Visiem Latvijas sieviešu un meiteņu futbola notikumiem LFF un “Bella” aicina sekot līdzi arī "Facebook" lapā "Sieviešu futbols".


Latvijas Futbola federācija