Nu jau tradicionālā zēnu futbola festivāla "Stārķēns" rīkotāji aicina Latvijas futbola klubus pieteikties dalībai 2016. gada turnīrā, kas no 3. līdz 5. jūnijam norisināsies Latvijas Futbola federācija (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele". Festivālā varēs piedalīties astoņi jaunatnes futbola klubi ar savām U-8 (2008. dzimšanas gads) un U-9 (2007. dzimšanas gads) vecuma grupu komandām.

Šāds festivāls Staicelē norisināsies otro gadu pēc kārtas. Pērn tajā ar saviem U-8 un U-9 vecuma grupu futbolistiem piedalījās BFC Daugavpils, Ventspils OC, Grobiņas SC, Jūrmalas SC, FK Liepāja/LSSS, FK Tukums 2000, SK Kengaroos Salaspils un FK Smiltene/BJSS klubi.

Festivāla mērķi ir izveidot jautrus un atraktīvus svētkus mūsu jaunajiem futbolistiem, prezentēt futbolu kā aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicināt savstarpēju futbolistu un klubu draudzību. Zēnu futbola festivālu "Stārķēns" organizē Latvijas Jaunatnes futbola līga sadarbībā ar LFF, kā arī LFF mācību un treniņu centru "Staicele". Festivāla patrons ir LFF prezidents Guntis Indriksons.

Klubu pieteikumi dalībai festivālā līdz 2016. gada 19. februārim tiek gaidīti elektroniski uz e-pasta adresi dainis@gudermanis.lv. Tā kā dalībnieku skaits ir ierobežots, visi pieteikumi tiks izskatīti pēc pieteikumu termiņa beigām.

Delegācijas sastāvs dalībai festivālā ir maksimums 28 cilvēki. Delegācijā jābūt tās vadītājam (pārstāvim), diviem treneriem un 20-25 kluba futbolistiem. Atļauts piedalīties arī kluba komandu stažieriem.

 Turnīra spēļu organizācija un noteikumi

 Turnīra programma


Latvijas Futbola federācija