Pērnā gada komanda.lv Pirmās līgas sezonā pārliecinoši uzvarēja "Caramba/Dinamo" komanda, tādā veidā izcīnot iespēju šogad piedalīties "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā. Komanda ir paudusi apņēmību ne tikai cīnīties par palikšanu Virslīgā, bet jau pirmajā sezonā spēkoties ar vadošajiem klubiem par vietu Eirokausos.

Komandu gan skārušas vairākas būtiskas izmaiņas, no kurām viena ir saistīta ar kluba nosaukumu, jo "SMSCredit.lv" Virslīgas Ziemas kausā tā startē ar nosaukumu "Riga FC". Tieši tādēļ radio NABA raidījuma "OLE" vadītāji šonedēļ uz sarunu aicinājuši šīs komandas spēlētāju tukumnieku Kristapu Blanku. Sarunas tēmas būs ne tikai par kluba sportisko pusi un iepriekšējo sezonu, bet arī par organizatoriskajām lietām, jo Kristaps Blanks ir pilnvarots pārstāvēt kluba vadības pozīciju šī raidījuma kontekstā.

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu. Raidījumu vadīs Roberts Vīksne un Arkādijs Birjuks.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 24. janvārī, plkst. 12:00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu video ieraksti pieejami tā "YouTube" profilā, bet visi audio ieraksti atrodami šeit.


Informāciju sagatavoja:
Raidījums "OLE"