Pēc vairāku stundu pārlidojuma Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase pirmdien, 18. janvārī ap pusdienlaiku ieradās Maltā. Komanda iekārtojās vienā no šīs Vidusjūras valsts viesnīcām, ieturēja pusdienas un devās atpūsties, lai uzkrātu spēkus pēc garā ceļa pirms vakara treniņa. Šovakar Latvijas izlases oficiālais pirmsspēles treniņš “Centenary Stadium Ta' Qali“ mākslīgā seguma laukumā sāksies plkst 18:30 (pēc vietējā laika) / plkst 19:30 (pēc Latvijas laika).

 Latvijas sieviešu futbola izlase ieradusies Maltā (18.01.2016.)

Malta mūsu komandu sagaidīja ar 15 grādu siltu laiku, taču šajā Vidusjūras reģionā šobrīd pūš raksturīgais spēcīgs vējš, kura ietekmi uz spēles kvalitāti un treneru izvirzīto uzdevumu izpildi futbolistēm būs iespēja pārbaudīt jau šovakar treniņā laikā.

LFF TV piedāvā noskatīties lielo interviju ar valstsvienības un Latvijas čempionvienības Rīgas Futbola skolas komandas aizsargu Elīzu Spruntuli, kura stāsta par nokļūšanu Maltā, gaidāmo spēli un Latvijas izlases pašreizējo mikroklimatu.

 Elīza Spruntule: "Sieviešu futbola izlase ir viena liela ģimene!"

Valstsvienības gaitām no treniņnometnes un spēlēm Maltā iespējams sekot līdzi arī LFF sociālo tīklu oficiālajos kontos TWITTER un FACEBOOK.


Latvijas Futbola federācija
no Maltas