Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase šodien, 17. janvārī satikās vienkopus Rīgā, lai jau pirmdienas agrā rītā dotos uz Maltu, kur 19. un 21. janvārī aizvadītu pārbaudes spēles ar šīs Vidusjūrā esošās valsts nacionālo sieviešu futbola izlasi. Izlasei šodien notika pusotru stundu garš treniņš S/N "Arkādija" mākslīgā laukuma stadionā.

Treniņš iesākās ar dažādiem iesildīšanās vingrinājumiem, pakāpeniski pārejot pie darba ar bumbu - sākumā meitenes tika sadalītas divās grupās un treneru štāba dotajā uzdevumā centās nogādāt bumbu komandas vārtsargu rokās, savukārt treniņa otrajā daļā notika divpusējā spēle uz puslaukuma.

Plašāk par noskaņojumu valstsvienībā pirms spēlēm ar Maltu intervijā radio "NABA" raidījumam "Olē" šodien pastāstīja valstsvienības galvenais treneris Didzis Matīss.

Guntis Indriksons apciemo Latvijas sieviešu futbola izlasi

Izmantojot radušos iespēju pēc sapulces ar LFF kolēģiem, pirms treniņa sākuma valstsvienību "Arkādija" sporta namā apciemoja un veiksmi jaunajā sezonā novēlēja arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons.

LFF prezidents vienlaikus arī pasniedza visai komandai garšīgu dāvanu - konfekšu kasti un īpaši sieviešu futbola izlases dalībniecēm izgatavotos 2016. gada Latvijas futbola kalendārus. Guntis Indriksons LFF vārdā apsveica valstsvienības galvenā trenera asistentu Romānu Kvačovu šodienas dzimšanas dienā, kā arī vārtsargu treneri Jevgēņiju Belovu, kuram dzimšanas diena bija 12. janvārī.

 Latvijas sieviešu izlases pārsteigums dzimšanas dienā R. Kvačovam un J. Belovam!

Uz Maltu valstsvienība dosies pirmdien, 18. janvārī agri no rīta.

Valstsvienības gaitām no treniņnometnes un spēlēm Maltā būs iespējams sekot līdzi arī LFF sociālo tīklu oficiālajos kontos TWITTER un FACEBOOK.

Latvijas izlases sastāvs pārbaudes spēlēm ar Maltu


Latvijas Futbola federācija