Ar spraigām spēlēm 10. janvārī Olimpiskajā sporta centrā Rīgā noslēdzās tradicionālais Jura Docenko piemiņas turnīrs, informē turnīra rīkotāji JDFS "Alberts".

Jura Docenko piemiņas turnīrā piedalījās 40 komandas, futbolistiem esot vecumā no deviņiem līdz 12 gadiem - kopumā vairāk nekā 550 jauno futbolistu.

Turnīru 9. janvārī uzsāka jaunākie – 2007. gadā dzimušie – futbolisti, kuru vidū bija divas FS METTA, divas FK Dinamo un divas SK Babīte komandas, kā arī RFS, FC Academ, FK Iecava, FK Valmiera, FS Rikor un JDFS Alberts komandas. Visi tika pie piemiņas medaļām un kliņģeriem.

Atklāšanās ceremonijā daudzajiem līdzjutējiem un jaunajiem futbolistiem savas 2prasmes demonstrēja velotriālisti no Ventspils - klubs "Karters".

Tikmēr 2006. gadā dzimušo futbolistu turnīrā piedalījās desmit komandas - FK Iecava, RFS, SK Babīte, FK Dinamo-1, FK Dinamo-2, FS METTA, LBF Daugava, FK Valmiera, FC Academ un JDFS Alberts. Finālā izvērtās spraiga cīņa starp JDFS Alberts un FS METTA, kur veiksmīgāka šoreiz bija FS METTA komanda. Labāko trijnieku noslēdza FK Valmiera.

Pēcāk 10. janvārī turnīru turpināja 2005. gadā dzimušie puiši no SK Super Nova, BSSC Ikšķile, RFS, FS METTA, FK Dinamo, SK Babīte, ŠFS un JDFS Alberts. Labākie bija FS METTA pārstāvji, aiz sevis uz goda pjedestāla atstājot SK Super Nova un FK Dinamo.

Neiztrūkstoša turnīra sastāvdaļa ir tradicionālā Jura Docenko audzēkņu draudzības spēle. Uzvaru guva pieredzējušākie Jura Docenko bijušie audzēkņi. Bet visi spēles dalībnieki tika pie JDFS Alberts piemiņas nozīmītēm un piparkūkām.

Pēc draudzības spēles, turpinājās noslēdzošā turnīra daļa – turnīrs 2004. gadā dzimušajiem jaunajiem futbolistiem. Turnīrā piedalījās deviņas komandas - RFS, FK Dinamo, FK Valmiera, FK Iecava, FS METTA, LBF Daugava, SK Super Nova, SK Babīte un JDFS Alberts. Fināls starp FS METTA un SK Super Nova izvērtēs gana nervu kutinošs līdz pēdējai spēles sekundei. Rezultātam esot 2:2, pirmo vietu ieguva FS METTA jaunie futbolisti, bet labāko trijnieku noslēdza FK Valmiera.

Katra komanda saņēma gardu kliņģeri, bet pirmo trīs vietu ieguvēji tika arī pie kausiem, diplomiem un medaļām. Pirmās vietas ieguvēji - papildus arī pie "adidas" aprocēm.

JDFS "Alberts" izsaka pateicību visiem turnīra dalībniekiem, treneriem un līdzjutējiem par dalību Jura Docenko piemiņas turnīrā!


Informāciju sagatavoja:
JDFS "Alberts"