Trešdien, 16. decembrī, jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās FS "Rikor" gada noslēguma vakars. Kā informē rīkotāji, šī futbola skolai ir skaista tradīcija, kas notiek katru gadu pirms Ziemassvētkiem. Šajā pasākumā tiek pielikts simbolisks punkts aizvadītajam gadam. Kā katru gadu, arī šogad uz pasākumu bija ielūgti visi FS "Rikor" audzēkņi kopā ar savām ģimenēm.

Pasākuma pirmajā daļā savu ieskatu pagājušā gada notikumos izklāstīja visi FS "Rikor" treneri, tika baudīti muzikāli priekšnesumi, un kā īpašs pārsteigums un iedvesma jauniem izaicinājumiem bija Grobiņas SC audzēkņa Markusa Dzintara priekšnesums, kurš ir aizrāvies ar bumbas žonglēšanu un dažādu triku izpildīšanu ar futbola bumbas palīdzību. Tāpat katrs futbolists saņēma liecību, kurā izklāstīts treneru vērtējums par katra futbolista spējām un prasmēm. Liecību izsniegšana futbola skolai ir īpaša tradīcija, kas tiek piekopta jau kopš skolas dibināšanas, lai gan bērni, gan vecāki gadu no gada varētu izvērtēt un salīdzināt treneru vērtējumu.

 FS "Rikor" gada noslēguma vakara fotogalerija

Tika apbalvoti arī labākie sportisti katrā vecuma grupā, trīs nominācijās: gada spēlētājs - atklājums, spēlētājs - paraugs un gada vērtīgākais spēlētājs. Nominācijā gada spēlētājs - atklājums balvas saņēma Roberts Andris Zonbergs (U-5 vecuma grupā), Kristiāns Vībāns (U-6 vecuma grupā), Gustavs Viziņš un Dāvids Ralfs Zāģeris (U-8 vecuma grupā). Nominācijā gada spēlētājs - paraugs balvas saņēma Toms Hauks (U-5 vecuma grupā), Markuss Možeiko (U-6 vecuma grupā), Emīls Gauris un Arnis Bandenieks (U-8 vecuma grupā), savukārt nominācijā gada vērtīgākais spēlētājs balvas saņēma Markuss Lorbergs (U-5 vecuma grupā), Domeniks Kosmočovs (U-6 vecuma grupā) un Zeidans Briedis (U-8 vecuma grupā).

Pasākuma otrajā daļā, kad visas balvas un pateicības bija nonākušas pie saviem īpašniekiem, jaunos futbolistus apciemoja Ziemassvētku vecītis kopā ar savu palīgu rūķi. Viņi kopā ar bērniem spēlēja dažādas spēles un dāvāja saldumu paciņas katram bērnam. Šoreiz, lai tiktu pie paciņas, Ziemassvētku vecītis negribēja dzirdēt dzejoli, bet katram futbolistam jautāja, kurš ir viņa mīļākais spēlētājs un kādā klubā viņš gribētu spēlēt, kad izaugs liels.


Informāciju sagatavoja:
FS "Rikor"