Latvijas telpu futbola izlase šodien, 10. decembrī ar spēli pret Spāniju uzsāks 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas pamatturnīru. Spēles sākums plkst 18:30 pēc Latvijas laika. Tikmēr otrajā vakara spēlē turnīra saimnieki Nīderlande tiksies ar Bosniju un Hercegovinu. Visas šīs apakšgrupas turnīra spēles notiek "Indoor Sportcentrum" arēnā, Eindhovenā (adrese: Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven, Netherlands).

UEFA.com spēles teksta tiešraide: SPĀNIJA - LATVIJAPēc Nīderlandes Futbola federācijas sniegtās informācijas, turnīra spēļu video tiešraides šoreiz nav paredzētas. Sekojiet līdzi reportāžām no Eindhovenas LFF.lv un sociālajos tīklos FACEBOOK un TWITTER.

 

 

BIĻETES PIEEJAMAS PĀRDOŠANĀ

Kā informē turnīra organizatori Nīderlandes Futbola federācija, biļetes uz šī kvalifikācijas turnīra spēlēm ir pieejamas pārdošanā internetā www.onsoranje.nl/tickets. Vienas biļetes cena uz vienas spēļu dienas abiem mačiem kopā ir € 7,50. Biļešu skaits ierobežots!

2016. gada FIFA Pasaules telpu futbola kausa kvalifikācija

SPĒĻU KALENDĀRS

  • Ceturtdiena, 10. decembris

plkst 18:30 SPĀNIJA - LATVIJA
plkst 21:00 NĪDERLANDE - BOSNIJA un HERCEGOVINA

  • Piektdiena, 11. decembris

plkst 18:30 BOSNIJA un HERCEGOVINA - SPĀNIJA
plkst 21:00 NĪDERLANDE - LATVIJA

  • Svētdiena, 13. decembris

plkst 16:30 BOSNIJA un HERCEGOVINA - LATVIJA
plkst 19:00 SPĀNIJA - NĪDERLANDE

Spēļu online teksta reportāžas būs pieejamas UEFA.com mājaslapā.

2016. gada FIFA Pasaules kausa telpu futbolā finālturnīrs notiks laika posmā no 14. septembra līdz 2. oktobrim Kolumbijā. Ceļazīmes uz finālturnīru no Eiropas tiks izspēlētas sacensību izslēgšanas spēļu kārtā (spēļu datumi - 2016. gada 22. marts un 12. aprīlis, pāru izloze - 12. februārī Belgradā), kurā iekļūs pamatturnīra septiņu apakšgrupu uzvarētāji un 2. vietu ieguvēji. Attiecīgi cīņā par Pasaules telpu futbola kausu finālturnīrā piedalīsies septiņas Eiropas kontinenta komandas.

Atgādinām, ka pašreizējie FIFA Pasaules kausa telpu futbolā ieguvēji ir Brazīlijas izlase, kas 2012. gada 18. novembrī notikušajā finālā papildlaikā ar rezultātu 3:2 pārspēja Spāniju.

Latvijas telpu futbola izlases spēlēm iespējams sekot līdzi šeit.

Būsim kopā ar Latvijas telpu futbola izlasi Nīderlandē!


Latvijas Futbola federācija
no Eindhovenas, Nīderlandē.