Latvijas telpu futbola izlase šodien, 8. decembrī pēc nepilnu divu stundu pārlidojuma no Rīgas sekmīgi ieradās Nīderlandes pilsētā Eindhovenā, kur galvenā trenera Artūra Šketova vadītā komanda turpina gatavoties 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas pamatturnīra spēlēm.

Latvijas izlase šo dienu iesāka pozitīvā noskaņojumā, jo izlases kolektīvs sarūpēja patīkamu pārsteigumu valstsvienības spēlētājam Konstantīnam Zabarovskim, kuram šodien, 8. decembrī ir dzimšanas diena. Brokastīs Konstantīnu sagaidīja viesnīcas "Mercure Hotel" sarūpētā svētku torte, kā arī izlases spēlētāju un treneru štāba sarūpētais video sveiciens un novēlējumi ar līdz šim karjeras zīmīgākajiem momentiem futbolista karjerā Latvijas izlases kreklā. Dzimšanas dienas sveicēju pulkam pievienojas arī LFF.lv.

 

Eindhovena sagaidīja mūsu komandu ar šim gadalaikam netipiski siltiem laikapstākļiem, turklāt pilsēta un tās iedzīvotāji steidz dekorēt pilsētas ielas un namus Ziemassvētku noskaņās. Valstsvienības jau ir iekārtojusies vienā no pilsētas viesnīcām, kurā vienlaikus turpmākās dienas dzīvos arī pārējās turnīra dalībnieces - Spānija, Bosnija un Hercegovina un mājinieki Nīderlande. Pēc ieturētām pusdienām Latvijas izlase devās atpūsties un uzkrāt spēkus pirms vakarā paredzētā treniņa no viesnīcas salīdzinoši netālu esošajā turnīra norises vietā - "Indoor-Sportcentrum Eindhoven" hallē.

Šovakar futbola cienītājiem Eindhovenā notiks vēl viens zīmīgs notikums, proti, UEFA Čempionu līgas grupu turnīra svarīgā mačā Latvijas nacionālās futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas "CSKA" komanda tiksies ar laukuma saimniekiem "PSV" futbolistiem. Zīmīgi, ka klātienē vērot šo maču kopā ar Latvijas telpu futbola izlasi šodien Eindhovenā ieradās arī vairāki Latvijas futbola līdzjutēji, kuri turklāt plāno klātienē atbalstīt arī Latvijas telpu futbola izlasi cīņā par iekļūšanu FIFA Pasauls kausa finālturnīrā.

Sekojiet līdzi reportāžām no Eindhovenas LFF.lv un sociālajos tīklos FACEBOOK un TWITTER.


Latvijas Futbola federācija
no Eindhovenas, Nīderlandē