Latvijas telpu futbola izlase turpina plānveidīgi gatavoties 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēm, kas no 10. līdz 13. decembrim risināsies Nīderlandē. Pirmdien, 6. decembrī komanda aizvadīja divu stundu garu treniņu Rīgas Olimpiskā sporta centra hallē, pirms kura notika arī svinīgā komandas kopbildes un individuālo portretfoto uzņemšana.

"Noskaņojums komandā ir ļoti labs! Faktiski jau trešo reizi mēneša laikā esam sanākuši kopā uz treniņnometni. Tas noteikti palīdzēs mums izveidot labāku saspēli laukumā, atkārtot standartsituācijas - to, ko labi jau zinām. Mums arī jāiemācās kādi jauni elementi, lai pārsteigtu pretinieku. Jābrauc uz Nīderlandi cīnīties par punktiem!" pēc izlases treniņa pirmdien intervijā "LFF TV" izteicās valstsvienības spēlētājs Artjoms Koļesņikovs.

"Spēles pret Spāniju, Nīderlandi, Bosniju un Hercegovinu mūsu komandai būs kā izaicinājums. Gribam kvalificēties nākamajai kārtai, jo iepriekš to nebijām sasnieguši. Šoreiz mums jācenšas dabūt punktus katrā spēlē!" piebilst A. Koļesņikovs, kurš bija viens no valstsvienības uzvaru kaldinātājiem FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas priekšsacīkšu turnīrā Kiprā.

 LFF TV intervija ar Artjomu Koļesņikovu pirms spēlēm Nīderlandē

Latvijas telpu futbola izlasei šovakar, 7. decembrī atklātais treniņš Rīgas Olimpiskā sporta centra hallē sāksies plkst 19:00.


Latvijas Futbola federācija