Trešdien, 2. decembrī ar vienas dienas vizīti Liepājā viesojās UEFA un Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji, lai novērtētu stadiona "Daugava" pašreizējo tehnisko stāvokli, kā arī nepieciešamos veicamos darbus stadiona labiekārtošanai, lai tajā teorētiski varētu uzņemt nacionālās izlases oficiālās līmeņa spēles atbilstoši UEFA un FIFA starptautiskajām kvalifikācijas turnīru organizatoriskajām prasībām.

Liepāja.lv FOTO | UEFA un LFF vizīte Liepājā (02.12.2015.)

UEFA pārstāvji David Petriashvili (UEFA Senior project manager / projektu vadītājs, Gruzija) un Fernand Meese (UEFA Security officer / drošības virsnieks un head of Royal Belgian Football Association Stadium and Security committee / Beļģijas Futbola asociācijas Stadionu un Drošības komitejas priekšsēdētājs) klātienē sniedza nepieciešamās rekomendācijas, kā arī solīja sagatavot detalizētus priekšlikumus stadiona "Daugava" infrastruktūras uzlabošanai.

UEFA pārstāvju vizītes laikā notika arī pieņemšana pie Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja Ulda Seska, kurā piedalījās arī FK “Liepāja” prezidents un Latvijas nacionālās futbola izlases sporta menedžeris Māris Verpakovskis.


FOTO – Aigars Prūsis, liepāja.lv

Latvijas Futbola federācija