Laikā no 23. līdz 27. novembrim Rīgā norisinājās piecas dienas ilgs FIFA futbola vārtsargu treneru seminārs, kuru vadīja Slovākijas speciālists un FIFA instruktors Alexander Vencel. Apmācības programmā piedalījās 27 vārtsargu treneri no visas Latvijas.

Apmācības norisinājās pēc FIFA un Latvijas Futbola federācijas (LFF) kopīgi sastādītas programmas, iesaistot trenerus gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbībās.

 Fotogalerija no vārtsargu treneru semināra

Četras semināra dienas tika veltītas bērnu un jauniešu vecuma futbola vārtsargu attīstībai, bet piektā diena tika veltīta profesionāla futbola vārtsarga sagatavošanas principiem. Šeit apmācībā piedalījās deviņi vārtsargu treneri, kuri ir A-UEFA vārtsargu trenera kategorijas kandidāti un nākamajā gadā uzsāks specializētās apmācības, lai iegūtu pirmo A-UEFA vārtsargu trenera kategoriju.

LFF ir gandarīta par treneru semināra sekmīgo norisi un ir pateicīga instruktoram par ieguldīto darbu. Novēlam treneriem turpināt uzkrāt vērtīgas zināšanas, lai ieviestu tās savā ikdienas darba praksē!


Latvijas Futbola federācija