Latvijas telpu futbola izlase laika posmā no 10. līdz 13. decembrim Nīderlandē startēs 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas pamatturnīrā. Galvenā trenera Artūra Šketova vadītās komandas pretinieki apakšgrupas turnīra spēlēs būs Spānija, Bosnija un Hercegovina un Nīderlande. Visas turnīra spēles notiks "Indoor Sportcentrum" arēnā, Eindhovenā (adrese: Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven, Netherlands).

Atgādinām, ka šajā turnīra stadijā Latvijas izlase iekļuva, pateicoties uzvarai Pasaules kausa Eiropas kvalifikācijas zonas priekšsacīkšu “D” apakšgrupas turnīrā Kiprā.

Latvijas izlases sastāvs Pasaules kausa kvalifikācijai Artūrs Šketovs: “Nīderlandē jebkura spēle būs ļoti nozīmīga!” 

BIĻETES JAU PIEEJAMAS PĀRDOŠANĀ

Kā informē turnīra organizatori Nīderlandes Futbola federācija, biļetes uz šī kvalifikācijas turnīra spēlēm jau ir pieejamas pārdošanā internetā www.onsoranje.nl/tickets. Vienas biļetes cena uz vienas spēļu dienas abiem mačiem kopā ir € 7,50. Biļešu skaits ierobežots!

MEDIJU AKREDITĀCIJAS

Tie mediju pārstāvji, kuri plāno klātienē apmeklēt un atspoguļot 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas pamatturnīra spēles, tiek aicināti pieteikties akreditācijai caur Latvijas Futbola federāciju līdz svētdienai, 6. decembrim plkst 24:00.

Pieteikums jānosūta uz epastu media @ lff.lv, tā nosaukumā norādot “FIFA PK kvalifikācija Eindhovena”, kā arī sekojošu informāciju:

- VĀRDS UZVĀRDS;
- TIEŠAIS TELEFONS;
- EPASTS;
- AKREDITĀCIJAS VEIDS (FOTO / TV / MEDIA / RADIO);
- plānotais ierašanās laiks Eindhovenā un plānotās spēles apmeklēšanai.

Pašmāju mediju pārstāvjiem drīzumā tiks piedāvāta detalizētāka par Latvijas telpu futbola izlases darba plānu, gatavojoties spēlēm Nīderlandē. Paredzams, ka Latvijas telpu futbola izlase nometni pirms šī turnīra spēlēm uzsāks sestdien, 5. decembrī Rīgā, savukārt uz Nīderlandi komanda dosies otrdien, 8. decembrī ap pusdienlaiku. Atpakaļ Latvijā izlase atgriezīsies pirmdien, 14. decembrī vakarā.

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar LFF komunikācijas nodaļu ar epasta media @ lff.lv starpniecību.

2016. gada FIFA Pasaules telpu futbola kausa kvalifikācija

SPĒĻU KALENDĀRS

  • Ceturtdiena, 10. decembris

plkst 18:30 SPĀNIJA - LATVIJA
plkst 21:00 NĪDERLANDE - BOSNIJA un HERCEGOVINA

  • Piektdiena, 11. decembris

plkst 18:30 BOSNIJA un HERCEGOVINA - SPĀNIJA
plkst 21:00 NĪDERLANDE - LATVIJA

  • Svētdiena, 13. decembris

plkst 16:30 BOSNIJA un HERCEGOVINA - LATVIJA
plkst 19:00 SPĀNIJA - NĪDERLANDE

Spēļu online teksta reportāžas būs pieejamas UEFA.com mājaslapā.

2016. gada FIFA Pasaules kausa telpu futbolā finālturnīrs notiks laika posmā no 14. septembra līdz 2. oktobrim Kolumbijā. Ceļazīmes uz finālturnīru no Eiropas tiks izspēlētas sacensību izslēgšanas spēļu kārtā (spēļu datumi - 2016. gada 22. marts un 12. aprīlis, pāru izloze - 12. februārī Belgradā), kurā iekļūs pamatturnīra septiņu apakšgrupu uzvarētāji un 2. vietu ieguvēji. Attiecīgi cīņā par Pasaules telpu futbola kausu finālturnīrā piedalīsies septiņas Eiropas kontinenta komandas.

Atgādinām, ka pašreizējie FIFA Pasaules kausa telpu futbolā ieguvēji ir Brazīlijas izlase, kas 2012. gada 18. novembrī notikušajā finālā papildlaikā ar rezultātu 3:2 pārspēja Spāniju.

Latvijas telpu futbola izlases spēlēm iespējams sekot līdzi šeit.

Būsim kopā ar Latvijas telpu futbola izlasi Nīderlandē!


Attēlā - Latvijas telpu futbola izlase draudzības spēlēs ar Spāniju (2015. gada septembris)

Pēc uefa.com un Nīderlandes Futbola federācijas sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija