Piektdien, 27. novembrī Igaunijā startēja Baltijas kausa izcīņa telpu futbolā. Šogad viena apļa grupas turnīrā pirmo reizi tā pastāvēšanas vēsturē par Baltijas spēcīgākās telpu futbola izlases godu cīnīsies četras izlases – IGAUNIJA, LATVIJA, LIETUVA un SOMIJA. Pirmā turnīra spēle noslēdzās ar rezultatīvu neizšķirtu (3:3) starp Somijas un Latvijas izlasi. Latvijas izlases rindās divus vārtus guva Maksims Seņs, bet vēl vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja kapteinis Andrejs Aleksejevs.

Tikmēr turnīra spēļu dienas otrajā mačā tiekas Igauniju un Lietuva. Šai spēlei iespējams sekot līdzi Igaunijas Futbola federācijas mājaslapā. Atgādinām, ka Baltijas Kausa izcīņa Latvijas telpu futbola izlasei kalpo par pēdējo sagatavošanās posmu pirms decembrī paredzētajām 2016. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas pamatturnīra spēlēm Nīderlandē.

2015. gada BALTIJAS KAUSS TELPU FUTBOLĀ

TURPMĀKO SPĒĻU KALENDĀRS

  • Sestdiena, 28. novembris

Plkst 15:30 SOMIJA – LIETUVA
Plkst 18:00 IGAUNIJA - LATVIJA

  • Svētdiena, 29. novembris

Plkst 15:30 LIETUVA – LATVIJA
Plkst 18:00 IGAUNIJA – SOMIJA

Visas turnīra spēles risinās “Kiili” ģimnāzijas sporta hallē, Igaunijā.

Kā LFF informēja turnīra organizatori Igaunijas Futbola federācija, biļete uz vienas dienas abām spēlēm maksās 3 EUR, savukārt abonements uz visām turnīra spēlēm maksās 5 EUR. Bez maksas turnīra spēles varēs apmeklēt Igaunijas Futbola federācijas izsniegto futbola karšu īpašnieki, kā arī bērni, kas dzimuši 2008. gadā un jaunāki.


Latvijas Futbola federācija