Trešdien, 25. novembrī, norisinājās otrais mačs pārspēlēs par vietu 2016. gada "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā, kurā FS METTA/Latvijas Universitāte uzņēma Valmiera Glass FK/BSS komandu. Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā pārāki ar rezultātu 6:2 (2:0) bija mājinieki, kas divu spēļu summā tādējādi uzvarēja ar 9:3, izcīnot tiesības piedalīties 2016. gada sezonas "SMScredit.lv Virslīgas" čempionātā.

Pirmo savstarpējo spēli komandas aizvadīja 21. novembrī Vidzemes Olimpiskā centra stadionā Valmierā, kurā ar rezultātu 3:1 (1:0) uzvarēja FS METTA/Latvijas Universitāte futbolisti. Trešdien notikušajā atbildes spēlē rīdzinieki līdz 55. minūtei panāca 4:0 savā labā, kad divus vārtus guva Roberts Uldriķis, bet pa reizei izcēlās Gatis Kalniņš un Armands Pētersons. Cīņas noslēdzošo 20 minūšu laikā komandas apmainījās ar četriem vārtu guvumiem, kad mājinieku sastāvā precīzi bija Rendijs Šibass un Gatis Kalniņš, bet valmieriešu rindās protokolā atzīmējās Jānis Lapss un Valts Jaunzems.

Spēles teksta tiešraide online.lff.lvFS METTA/Latvijas Universitāte komanda šosezon ieņēma septīto vietu "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā, savukārt Valmiera Glass FK/BSS futbolisti ierindojās otrajā vietā komanda.lv Pirmās līgas čempionātā. Rīgas pārstāvji valsts spēcīgākajā futbola līgā sacenšas nemainīgi kopš 2012. gada, savukārt klubs no Valmieras Virslīgā līdz šim pēdējo reizi spēlējis 2003. gadā.

Latvijas Futbola federācija apsveic FS METTA/Latvijas Universitāte komandu ar nosargāto vietu valsts futbola elitē, kā arī vēlas pateikties Valmiera Glass FK/BSS klubam par nodemonstrēto cīņassparu visas sezonas garumā un sagādāto intrigu kā Pirmās līgas čempionātā, tā arī šajās pārspēlēs.


Latvijas Futbola federācija