Latvijas Sieviešu Futbola līgas (SFL) 2015. gada sezonai simbolisks punkts tiks pielikts piektdien, 27. novembrī, kad "Bellevue Park Hotel Riga" viesnīcā Rīgā plkst. 18:30 sāksies SFL sezonas noslēguma vakars. Viesu ierašanās no plkst. 17:45.

Sezonas noslēguma vakarā tiks godinātas čempionāta labākās komandas un spēlētājas, kā arī tiesneses. Labākā SFL spēlētāja tiks noteikta katrā laukuma pozīcijā, čempionāta rīkotājiem, Latvijas sieviešu izlašu treneriem un SFL klubu treneriem balsojot par organizatoru izvirzītajām kandidātēm katrā pozīcijā. Tāpat tiks noteikta sezonas simboliskā SFL izlase.

Tāpat tiks sveikta SFL sezonas labākā tiesnešu asistente, kā arī tiks piešķirta balva visvairāk progresējušajai SFL tiesnesei 2015. gada sezonā, kur nomināciju uzvarētājus izraudzīsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu komiteja.

Sezonas noslēguma vakarā klātesošos sagaidīs arī SFL godalgoto vietu ieguvēju sumināšana un SFL galvenās trofejas pasniegšana čempionvienībai Rīgas Futbola skolai, čempionāta klubu sveikšana, pateicībā par ieguldījumu Latvijas sieviešu futbola attīstībā, un tiesnešu godināšana, pateicībā par sadarbību aizvadītajā sezonā. Neizpaliks arī dažādi pārsteigumi un izklaides priekšnesumi, bet pasākuma viesus ar savu klātbūtni godinās arī LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Kā zināms, šosezon par SFL čempionvienību trešo gadu pēc kārtas kļuva Rīgas Futbola skola, kurai labāko trijniekā sekoja FK Liepāja/LSSS un VRS Optimists-R komandas. SFL šīs sezonas sacensībās piedalījās piecas komandas, kas aizvadīja trīs apļu sacensības.


Latvijas Futbola federācija