Līdzjutēju balsojumā par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta oktobra/novembra mēneša labāko spēlētāju atzīts Maksims Vasiļjevs no Rīgas Futbola skolas, bet labākā trenera balvu izpelnījies Jurģis Kalns no FK Auda. Šis bija 2015. gada sezonas noslēdzošais līdzjutēju balsojums čempionātā.

Pašlaik 21 gadu vecais pussargs Vasiļjevs šajā laikā piedalījās visās septiņās savas komandas spēlēs, katrā no tām laukumā dodoties sākumsastāvā. Futbolists izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem, turklāt iekrāja četru rezultatīvu maču sēriju, bet Rīgas Futbola skola tika pie sešām uzvarām un viena neizšķirta. Kopumā šosezon Vasiļjevs izcēlās ar 18 precīziem sitieniem, esot turnīra labāko vārtu guvēju desmitniekā un kļūstot par savas komandas otro rezultatīvāko spēlētāju.

Līdzjutēju balsojumā Vasiļjevs tika pie 35% fanu atbalsta, bet ar 32% balsu viņam sekoja Elvis Smiltnieks no FK Auda komandas. Labāko trijnieku noslēdza AFA Olaine pārstāvis Ramini Samharadze, kuram 19% balsu.

Tikmēr Kalna vadītā FK Auda komanda šajā laikā iekrāja sešu nezaudētu spēļu sēriju, gūstot vienu uzvaru, piecas reizes cīnoties neizšķirti un trīs reizes nosargājot savus vārtus neskartus. Ķekavas pārstāvji sezonu noslēdza ar septiņām nezaudētām spēlēm pēc kārtas, ieņemot kopvērtējuma piekto vietu, turklāt 0:0 neizšķirts noslēdzošajā kārtā pret Rīgas Futbola skolu liedza rīdziniekiem pakāpties augstāk par trešo vietu un piedalīties pārspēlēs par vietu nākamās sezonas "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā.

Kalns līdzjutēju balsojumā tika pie pārliecinošas uzvaras, iegūstot 60% balsotāju atbalstu. Otrais ar 24% balsu bija AFA Olaine vadītājs Sergejs Golubevs, bet ar 4% balsu sekoja Romāns Ščavinskis no Rēzeknes FA.

Līdzjutēju balsojuma uzvarētāji balvā iegūst dāvanu kartes pirkumiem veikalā "Komanda". Balošana par turnīra mēneša izcilniekiem norisinājās mājaslapā www.komanda.lv.


Latvijas Futbola federācija
FOTO - FK Auda un Rīgas Futbola skola/GL Sports Photography