Pirmdien, 2. novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs kopā ar Francijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Stefanu Viskonti (Stéphane Visconti - franču val.) apskatīja gandrīz pilnībā labiekārtoto Rīgas Klasiskās ģimnāzijas stadionu Purvciema ielā 38.

Rīgas domes vadībai un vēstniekam apskatīt sporta laukuma iekārtošanā paveikto pievienojās arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, LFF Infrastruktūras attīstības komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks, Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris un Rīgas Klasiskās ģimnāzijas absolvents Marians Pahars, kurš ģimnāzijas mazajiem futbolistiem uzdāvināja LFF sarūpētās futbola bumbas, savukārt Francijas vēstniekam tika simboliski pasniegts valstsvienības krekls ar izlases spēlētāju parakstiem.

Ģimnāzijas stadionā ar LFF atbalstu izveidots jauns 40 x 60 metrus liels futbola laukums ar mākslīgo zālienu, ierīkoti skrejceļi, strītbola un volejbola laukumi ar gumijotiem segumiem, kā arī radīti bērnu rotaļu un fizisko aktivitāšu laukumi dažādām gaumēm. Teritorija ir apzaļumota un nobruģēta, kā arī apgaismota un tajā darbosies videonovērošanas sistēma. Ir izveidotas arī tribīnes skatītājiem. Atsevišķi pie stadiona ir izbūvētas jaunas moduļu tipa ģērbtuves.

FOTO - F64.lv / Latvijas Futbola federācija


Pēc Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija