Laika posmā no 25. līdz 30. oktobrim divos stadionos Rīgā risināsies 2015. / 2016. gada UEFA Eiropas U-17 jauniešu futbola čempionāta kvalifikācijas 6. apakšgrupas turnīrs. Jau ziņots, ka Latvijas izlases pretinieki gaidāmā turnīra ietvaros būs Polijas, Spānijas un Andoras jaunie futbolisti. LFF.lv iepazīstina ar viesu komandu iesniegtajiem sastāviem un oficiālo personu sarakstiem turnīra spēlēm Rīgā.

 UEFA EČ kvalifikācija. KOMANDU SASTĀVI

Plašāka informācija par turnīra dalībniekiem, kā arī galvenajiem treneriem būs pieejama turnīra oficiālajā programmiņā. Vienlaikus jāatzīmē, ka klātienē gaidāmā turnīra spēles Rīgā plāno apmeklēt arī aģenti un skauti no tādiem pazīstamiem Eiropas futbola klubiem kā “Liverpool FC”, “Tottenham Hotspur”, “Arsenal London”, “PSV Eindhoven”, “Bayern Munchen”, "Aston Villa FC", "Villareal", "Lille" un citiem.

Latvijas U-17 jauniešu futbola izlases galīgais (18 spēlētāju) pieteikums dalībai UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā būs zināms sestdien, 24. oktobrī. Kā ziņots, turnīra spēlēm valstsvienība gatavojas treniņnometnē Igaunijā. 

Latvijas U-17 izlases paplašinātais kandidātu saraksts


Pēc Polijas, Spānijas un Andoras Futbola federācijas sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija