Laika posmā no 25. līdz 30. oktobrim divos stadionos Rīgā risināsies UEFA Eiropas U-17 jauniešu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu 6. apakšgrupas turnīrs. Latvijas U-17 jauniešu futbola izlase (1999. gadā dzimušie un jaunāki spēlētāji, galvenais treneris - Igors Stepanovs) cīņā par iekļūšanu Elites raundā tiksies ar vienaudžiem no Polijas, Spānijas un Andoras.

Kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā komandas sadalītas 13 apakšgrupās pa četrām komandām katrā, kas izspēlē viena apļa turnīrus kādā no valstīm. Sacensību Elites kārtā iekļūs divas labākās komandas, kā arī piecas labākās 3. vietu ieguvējas ar labākajiem savstarpējiem rādītājiem spēlēs pret apakšgrupas divām labākajām komandām.

BIĻETES PĀRDOŠANĀ SPĒLES DIENĀS STADIONA KASĒ

Apakšgrupas turnīra spēles notiks divos stadionos Rīgā - N/B "Arkādija" (Ojāra Vācieša iela 2) un Skonto stadionā (E. Melngaiļa ielā 1a). Biļešu cena uz katru spēli - 2 EUR (būs pieejama pārdošanā stadiona kasē pirms mača sākuma). Pie ieejas uzrādot attiecīgo apliecību, BEZ MAKSAS šī turnīra spēles var apmeklēt bērni līdz 7 gadiem (neaizņemot sēdvietu), invalīdi un pensionāri.

Atraktīvākajiem līdzjutējiem stadiona tribīnēs paredzētas arī dažādas balvas.

TURNĪRA TABULA UN SPĒĻU KALENDĀRSMEDIJU AKREDITĀCIJU PIETEIKUMU TERMIŅŠ - 22. oktobris plkst 12:00

SPĒĻU TEKSTA TIEŠRAIDES BŪS PIEEJAMAS UEFA.com


Atbalsti klātienē Latvijas U-17 futbolistus cīņā par iekļūšanu UEFA Eiropas čempionāta Elites raundā!

Latvijas Futbola federācija