Svētdien, 20. septembrī, plkst. 12:00 radio NABA raidījumā "OLE" viesosies "SMScredit.lv" Virslīgas futbola čempionāta komandas "Spartaks Jūrmala" spēlētājs Edgars Gauračs.

Edgars Gauračs savas karjeras laikā ir bijis dažādu klubu pārstāvis, bet dzīves līkloči jau otro reizi pēdējo divu gadu laikā ir atgriezuši viņu Latvijā, pietam abās reizēs "Spartaks Jūrmala" komandā. Vai viņš atgriezies uz palikšanu? Vai arī šoreiz šis būs kā pieturas punkts nākamajam karjeras pagriezienam? Tāpat Edgars Gauračs pastāstīs par viņa aktīvo dzīvi sociālajos tīklos un futbola popularizēšanu.

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 20. septembrī, plkst. 12.00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu video ieraksti pieejami tā "YouTube" profilā, bet visi audio ieraksti atrodami šeit.


Informāciju sagatavoja:
Raidījums "OLE"