Atzīmējot Futbola dienu 2015, populārais mūziķis Miks Dukurs un daudzsološais Latvijas jaunās futbola paaudzes vārtsargs Rihards Matrevics, kurš nesen noslēdzis līgumu ar Anglijas premjerlīgas čempionāta kluba "West Ham United" sistēmu, trešdien, 9. septembrī, viesojās Babītes privātajā pirmsskolas un sākumskolas iestādē "Vinnijs".

Viens no Futbola dienas 2015 vēstnešiem un zvaigžņu komandu pārstāvjiem Miks Dukurs, apciemojot Babītes privāto pirmsskolas un sākumskolas iestādi "Vinnijs", palīgos sauca Rihardu Matrevicu, lai abi bērniem varētu pastāstīt ne tikai par futbola, bet arī mūzikas dzīves aizkulisēm. Abi ciemiņi kopā ar bērniem aizvadīja nelielus futbola treniņus, stāstīja par savu pieredzi sportā un mūzikā, kā arī dalīja autogrāfus. Tāpat iestādes organizētās Futbola dienas ietvaros norisinājās draudzības spēle starp bērnu un skolotāju komandām.

 Futbola dienas fotogalerija

Izglītības iestādes īpašniece Regīna Deičmane uzsver, ka Latvijā ir svarīgi apzināties sporta prioritātes: "Pats svarīgākais ir mūsu ieguldījums veselīgā dzīvesveidā un tas, ka mēs dodam bērniem iespēju sportot un nākotnē ar sportu piepildīt savus sapņus. Esmu gandarīta, ka Futbola dienā mūsu pagalmā ieradās arī rokmūziķis Miks Dukurs, kurš uzsvēra - lai veiksmīgi nodarbotos ar mūziku, arī ir nepieciešama laba fiziskā forma un veselīgs dzīvesveids. Viss ir saistīts!"

Babītes privātajā pirmsskolas un sākumskolas iestādē "Vinnijs", sadarbojoties ar Sporta klubu "Babīte", pieejami pilnas programmas futbola treniņi bērniem un jauniešiem. Latvijas Futbola federācija (LFF) ir pateicīga iestādes vadībai par izrādīto iniciatīvu un vēlmi piedalīties Futbola dienā, aicinot pie sevis Miku Dukuru un Rihardu Matrevicu, un klātienē pārliecinājās, ka arī privātās izglītības iestādes ir ļoti pateicīgs darba lauks futbola klubiem, meklējot jaunos futbola talantus.


Latvijas Futbola federācija