Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā noskatīties video versijā Latvijas un Čehijas izlases galveno treneru komentārus pēcspēles preses konferencē Skonto stadionā. Atgādinām, ka šajā spēlē uzvaru ar rezultātu 2:1 izcīnīja Čehija, nodrošinot ceļazīmi uz "EURO 2016" finālturnīru.

"Šī bija neveiksmīga spēle mazliet. Pietrūka dažreiz meistarība, dažreiz raksturs pirmajās minūtēs. Gribu vispirms pateikt puišiem lielu paldies par pašatdevi, līdzjutējiem lielu paldies par atbalstu. Valsts prezidentam Raimondam Vējonim arī paldies par atbalstu. Viņš bija ģērbtuvē, viņam patika, bet mums nē. Zaudējām spēli. Diemžēl pietrūka kaut kas. Varbūt Čehija bija labāka šodien," pēcspēles preses konferencē izteicās Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars (attēlā).

 LATVIJA - ČEHIJA (1:2): Marians Pahars, pēcspēles preses konferences video

 "Patīkama sajūta pēc uzvarētas spēles, kaut gan nebija pirms spēles tāda pārliecība, ka mēs uzvarēsim un iegūsim trīs punktus. Esam priecīgi, ka esam tikuši uz "EURO 2016" Francijā," pēcspēles preses konferencē izteicās galvenais treneris Pavel Vrba.

 LATVIJA - ČEHIJA (1:2): Pavel Vrba, pēcspēles preses konferences video


Latvijas Futbola federācija