Piektdien, 4. septembrī, Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) teritorijā Jelgavā pirms Latvijas un Beļģijas U-21 futbola izlašu spēles norisinājās reģiona jaunajiem futbolistiem veltīti Zemgales futbola svētki, kuros piedalījās arī Latvijas nacionālās futbola izlases uzbrucējs Edgars Gauračs.

 Zemgales futbola svētku fotogalerija

Vienkopus bija pulcējušies 220 bērni un jaunieši no dažādiem Zemgales reģiona klubiem, kuri piedalījās virknē ar futbola elementiem bagātās stafetēs, konkursos un pasākumos. Kopā ar jaunajiem futbolistiem bija Edgars Gauračs, kurš dalījās ar savām autogrāfu kartītēm un sarūpētajām piemiņas veltēm. Uzbrucējs kopā ar bērniem gan iesaistījās dažādās futbola svētku aktivitātēs, gan arī fotografējās.

 Svētku un Latvijas U-21 spēles apskats

Pēc pasākuma tā dalībnieki klātienē skatījās Latvijas un Beļģijas U-21 izlašu spēli ZOC stadiona tribīnēs.

Svētkos piedalījās futbolisti no Jelgavas BJSS, JFA Jelgava, Bauskas BJSS, AFA Olaine, FK Ozolnieki un JFC Dobele klubiem.

Latvijas Futbola federācija izsaka lielu pateicību Edgaram Gauračam par iniciatīvas bagāto piedalīšanos Zemgales futbola svētkos, Zemgales Futbola centra pārstāvim Kasparam Tiltiņam par lielo palīdzību svētku rīkošanā un Zemgales Olimpiskajam centram par laipno bērnu uzņemšanu!


Latvijas Futbola federācija