Latvijas nacionālā futbola izlase šodien pēc trīs stundu gara lidojuma ar tiešo reisu (tika organizēts sadarbībā ar SIA "Travel Art") kopā ar līdzjutējiem, žurnālistiem, kā arī UEFA-PRO izglītības kursu programmas treneriem no Rīgas starptautiskās lidostas ir ieradusies Turcijas pilsētā Konjā, kur Mariana Pahara vadīto komandu sagaida spēle 2016.gada UEFA Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra ietvaros pret Turciju. Pie lidostas komandu sagaidīja arī vietējo žurnālistu un TV operatoru pulciņš, liekot noprast, ka šo spēli Konja un visa Turcija gaida ar nepacietību.

Konjā pašlaik valda saulains un karsts laiks bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra saulē sasniedz līdz pat +35 grādiem. Uzreiz pēc ielidošanas komanda devās uz viesnīcu, kur paredzētas pusdienas un atpūta pirms vakara treniņa, kur būs iespējams iemēģināt tikai 2014. gadā atklātā Konjas futbola stadiona zālāju. 

Šovakar plkst 18:15 Konjas stadiona preses centrā paredzēta Latvijas izlases galvenā trenera un kāda no valstsvienības spēlētājiem preses konference, savukārt plkst 19:00 sāksies oficiālais pirmsspēles treniņš (mediju pārstāvjiem atklātas pirmās 15 minūtes).

Latvijas izlases kandidātu saraksts un darba plāns septembrī


FOTO - Latvijas Futbola federācija