Ceturtdien, 3. septembrī, radio NABA raidījums "OLE" klausītājiem piedāvās īpašo pirmsspēles studijas pārraidi, kas būs veltīta Latvijas un Turcijas izlašu spēlei 2016. gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Raidījuma "OLE" speciālizlaidumā, kas ceturtdien radio NABA ēterā skanēs no plkst. 20:00 līdz plkst. 21:00, varēs dzirdēt spēlētāju komentārus pirms gaidāmās spēles, ekskluzīvu pirmsspēles preses konferences ierakstu, kā arī gaidāma sazvanīšanās ar izlases faniem Turcijā un Latvijas nacionālās futbola izlases preses sekretāru Viktoru Sopirinu.

Latvijas un Turcijas izlašu spēle 3. septembrī sāksies plkst. 21:45 Konjā, bet 6. septembrī plkst. 19:00 Latvijas izlase Rīgā uzņems Čehijas valstsvienību.

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 30. augustā, plkst. 12.00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu video ieraksti pieejami tā "YouTube" profilā, bet visi audio ieraksti atrodami šeit.


Informāciju sagatavoja:
Raidījums "OLE"