Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Rīgas domi (RD) gaidāmās Futbola dienas 2015 ietvaros ielūdz uz vērienīgajiem bērnu futbola svētkiem, kas notiks piektdien, 11. septembrī, no plkst. 14:00 līdz plkst. 17:00 Rīgā, RTU futbola stadionā, Daugavgrīvas ielā 56a.

Pasākuma mērķis ir iepazīstināt un piesaistīt bērnus un viņu ģimenes futbolam, dodot iespēju iesaistīties regulārās futbola nodarbībās, bet pasākuma mērķauditorija ir bērni vecumā no sešiem līdz desmit gadiem un viņu vecāki.

Pasākuma laikā bērni iepazīsies ar Rīgas futbola skolām, futbola apmācības programmām un futbola perspektīvām Rīgā un Latvijā, apgūs dažādas iemaņas darbībās ar bumbu, piedaloties atklātos futbola skolu treniņos un organizatoru ieplānotos konkursos. Pasākuma laikā notiks arī turnīrs, kurā bērni spēlēs futbolu 3:3 uz mazā laukuma ar mazajiem vārtiem.

Uzzini vairāk par Rīgas futbola svētkiem bērniem

Visus dalībniekus sagaida īpašs balvu fonds no pasākuma organizatoriem un partneriem - biļetes uz Latvijas un Kazahstānas nacionālo futbola izlašu spēli, kas notiks 13. oktobrī "Skonto" stadionā Rīgā, piemiņas diplomi, futbola atribūtika un suvenīri no LFF, RFF, RD, sporta preču veikala "Komanda"  un "adidas", iespēja satikties ar Latvijas izlases spēlētajiem, saņemt autogrāfus un nofotografēties, kā arī daudz kas cits.

Pasākuma laikā strādās sporta preču veikals "Komanda" un kafejnīca. Dalībniekiem lūgums ierasties sporta formās, līdzi ņemot arī sporta apavus. Dalība pasākumā ir bezmaksas.

uzzini vairāk par futbola dienu 2015 un piesaki savu pasākumu


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija