Rīgas Futbola federācija (RFF) aicina pieteikties dalībai studentu kausa izcīņas un veterānu kausa izcīņas turnīros minifutbolā, kas norisināsies attiecīgi 19. un 20. septembrī Rīgas Tehniskās universitātes stadionā.

RFF aicina pieteikt augstskolas futbola komandas (vīriešu un sieviešu) startam 2015. gada rudens kausa izcīņā minifutbolā (formātā 8x8 vīriešiem un 5x5 sievietēm) studentu komandām, kas notiks 19. septembrī Rīgas Tehniskās universitātes stadiona mākslīgā seguma futbola laukumos Daugavgrīvas ielā 56a. Turnīra atklāšana plānota plkst. 11:30.

RFF kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā studentu komandām. Sacensības notiks jau septīto reizi, un, līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, to galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū. Iepriekšējā kausa izcīņā minifutbolā studentu komandām - 2015. gada 25. aprīlī - piedalījās rekordliels komandu skaits (12). Šoruden pirmo reizi paralēli vīriešu sacensībām tiks rīkots arī sieviešu turnīrs, turklāt dalība tajā ir bezmaksas.

Uzzini plašāk par studentu turnīru un pieteikšanās iespējām

Tāpat RFF ceturto reizi organizē kausa izcīņu minifutbolā veterānu komandām, kas notiks 20. septembrī no plkst. 12:00 līdz plkst. 16:30 Rīgas Tehniskās universitātes mākslīgā seguma laukumā Daugavgrīvas ielā 56a.

Komandas drīkst pieteikt maksimums četrus spēlētājus vecumā no 35 līdz 39 gadiem, bet pārējiem jābūt 40 gadu vecumā vai vecākiem.

Uzzini plašāk par veterānu turnīru un pieteikšanās iespējām


Pēc Rīgas Futbola federācijas sniegtās informācijas,
Latvijas Futbola federācija