Svētdien, 23.augustā, Rīgā noslēdzās tradicionālā Baltijas Kausa izcīņa meitenēm.

Par WU-19 vecuma grupas uzvarētājām kļuva Azerbaidžānas futbolistes, kas noslēdzošajā spēlē ar rezultātu 5:0 pārspēja Igauniju. Azerbaidžānas komanda šajā turnīrā izcīnīja trīs uzvaras, turklāt kopējā vārtu attiecība šajās spēlēs bija 10 - 0. Otro vietu ar divām uzvarām trijās spēlēs izcīnīja Igaunija, tikmēr 3.vietu ieguva Latvijas futbolistes, kas galvenā trenera Oļega Blagonadeždina vadībā sacensību trešajā mačā ar rezultātu 4:1 pārspēja Lietuvu.

Tikmēr WU-17 vecuma grupas turnīra uzvarētāja noteikšanai mačā starp Latviju un Lietuvu bija nepieciešama pēcspēles 11 metru soda sitienu sērija. Spēles pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2, bet pēcspēles sitienu sērijā uzvaru šoreiz izcīnīja Lietuva, kļūstot par turnīra uzvarētājām. Galvenā trenera Romāna Kvačova vadītā Latvijas WU-17 izlase tādējādi šoreiz ierondojās 2.vietā, bet trešo vietu šajā vecuma grupā ieguva attiecīgi Igaunija.

 LATVIJA - LIETUVA, Baltijas kausa izšķirošo spēļu un apbalvošanas galerija (foto - LFF)

Plašāk ar spēļu rezultātiem un kopvērtējuma tabulu iespējams iepazīties šeit:

Baltijas kauss wu19, spēles un rezultāti​baltijas kauss wu17, spēles un rezultāti

Pēc spēļu beigām stadionā notika arī komandu apbalvošanas ceremonija.

Baltijas Kausa organizatori Latvijas Futbola federācija (LFF) apsveic turnīra uzvarētājus, kā arī izsaka pateicību visām komandām par dalību šī gada turnīrā Rīgā!

Baltijas Kausa izcīņa sieviešu izlašu konkurencē un arī WU-15 vecuma grupā laika posmā no 28. līdz 30.augustam risināsies Tallinā.


Latvijas Futbola federācija