Svētdien, 23. augustā, plkst. 12:00 radio NABA raidījumā "OLE" viesosies "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta jūlija mēneša labākais spēlētājs Mārcis Ošs, kurš ikdienā spēlē "Jelgavas" komandā.

Šogad viens no "Jelgavas" komandas līderiem tika izsaukts patrenēties kopā ar Latvijas izlasi, kā arī lika par sevi manīt UEFA Eiropas līgas spēlēs. Ar futbolistu raidījuma vadītāji runās ne tikai par sāna iemetieniem, kas ir Mārča Oša viena no stiprajām pusēm, bet arī par pirmdien gaidāmo cīņu pret savu brāli Dāvi.

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu. Raidījumu vadīs Roberts Vīksne, Raivis Bēts un Arkādijs Birjuks.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 23. augustā, plkst. 12.00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu ieraksti pieejami tā "YouTube" profilā.


Informāciju sagatavoja:
Raidījums "OLE"