Komanda.lv Pirmās līgas čempionātā sestdien, 22. augustā, norisināsies visas astoņas 19. kārtas spēles. Kopvērtējuma četras vadošās komandas tajās lūkos pagarināt savas bezzaudējumu sērijas, savukārt seši citi klubi cerēs pielikt punktu savai zaudējumu strīpai.

Jau ilgāku laiku kopvērtējuma pirmo vietu ieņem FC Caramba/Dinamo komanda, kas kā vienīgā šosezon turnīrā cīnās bez zaudējumiem. Tā guvusi uzvaras jau septiņās spēlēs pēc kārtas, bet sestdien plkst. 17:00 "Daugavas" stadionā Rīgā viesosies citi turnīra jaunpienācēji JDFS Alberts, kas pēc ļoti veiksmīgā sezonas sākuma pēdējos sešos mačos piedzīvojuši piecus zaudējumus un pašlaik kopvērtējumā atkāpušies uz sesto vietu. Izceļams, ka abu komandu pirmā apļa tikšanās reizē FC Caramba/Dinamo tika pie graujoša panākuma ar rezultātu 7:0.

Jau septiņu kārtu ilgumā no līderiem par diviem punktiem atpaliek Rīgas Futbola skola, kuras uzvaru sērija ir vēl iespaidīgāka – deviņi panākumi pēc kārtas. Arī rīdzinieki savu sestdienas spēli uzsāks plkst. 17:00, kad viesosies pie JFK Saldus/Brocēnu NBJSS komandas Brocēnu SC stadionā. Gaidāmās spēles mājinieki zaudējuši iepriekšējās trīs spēles un kopvērtējumā pašlaik apsteidz vien divas vienības, bet iepriekšējā abu klubu tikšanās reizē Rīgas Futbola skola bija pārāka ar 5:0.

No Rīga Futbola skolas kopš iepriekšējās kārtas par diviem punktiem atpaliek Valmiera Glass FK/BSS, kas pārtrauca četru uzvaru sēriju un viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar FK Tukums 2000/TSS futbolistiem. Sestdien valmierieši plkst. 16:00 kluba sporta bāzes laukumā uzņems FK Auda komandu, kas kopvērtējumā pašlaik ir piektā un iepriekšējās četrās kārtās panākumus un zaudējumus dalījusi uz pusēm. Šo klubu pirmā apļa cīņā valmierieši bija pārāki ar 3:0.

Četru uzvaru sēriju pirms nedēļas pārtrauca arī kopvērtējuma ceturtajā vietā esošā FK 1625 Liepāja komanda, kas izbraukumā nospēlēja 1:1 ar AFA Olaine un pašlaik no labāko trijnieka atpaliek par četriem punktiem. Gaidāmajā kārtā liepājnieki plkst. 16:00 tiksies ar Preiļu BJSS futbolistiem Preiļu novada BJSS stadionā. Šīs spēles mājinieki pašlaik kopvērtējumā ir priekšpēdējie, tomēr iepriekšējā cīņā komandai izdevās pārtraukt septiņu neuzvarētu maču sēriju. Liepājnieki šo komandu pirmajā tikšanās reizē tika pie panākuma ar 4:0.

Tikmēr pirmā kārtas spēle sestdien plkst. 14:00 sāksies RPD Sporta pārvaldes stadionā, kad Rēzeknes FA uzņems FK Smiltene/BJSS futbolistus. Mājinieki par spīti četriem zaudējumiem pēdējās piecās spēlēs kopvērtējumā ir septītie, bet smilteniešiem pēdējās 12 cīņās izdevies uzvarēt tikai vienreiz.

Citviet sestdien plkst. 16:00 sāksies mačs starp FK Tukums 2000/TSS un FK Ogre komandām, kas Tukuma pilsētas stadionā lūkos pagarināt savas divu nezaudētu spēļu sērijas, bet tajā pašā laikā Jēkabpils SC stadionā spēkiem mērosies FK Jēkabpils/JSC un AFA Olaine futbolisti. Gaidāmās cīņas mājinieki zaudējuši trīs spēlēs pēc kārtas, bet kopvērtējumā viņi atrodas desmitajā vietā tūdaļ aiz saviem pretiniekiem.

Visbeidzot, kārtas izspēle noslēgsies plkst. 18:00, kad Salaspils komanda tiksies ar FK Staiceles Bebri vienību Ogres ģimnāzijas laukumā. Salaspils pārstāvji pēdējos četros mačos uzvarējuši trīs reizes un kopvērtējumā pakāpušies līdz 11. vietai, bet FK Staiceles Bebri pašlaik noslēdz kopvērtējuma tabulu, turklāt komandas kontā ir trīs zaudējumi pēc kārtas.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija