No 22. līdz 24. augustam Valmierā, J. Daliņa stadionā, norisināsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) kausa izcīņas futbolā 8:8 turnīrs vecākajai vecuma grupai – U-12 jeb 2003. gadā dzimušajiem futbolistiem. Šis būs otrais no trim LFF kausa izcīņas futbolā 8:8 turnīriem 2015. gada sezonā.

Sacensībās piedalīsies 12 komandas, kas pirmajā posmā sadalītas divās apakšgrupās. A grupā spēkiem mērosies SK Super Nova Rīga, FK Liepāja/LSSS-2004, Vidzemes FC/Valmiera, Šitika Futbola skola, AFA Olaine un BFC Daugavpils-1, bet B apakšgrupā sacentīsies BFC Daugavpils-2, FS METTA Rīga, FK Tukums-2000/TSS, FK Liepāja/LSSS, FS METTA-2003 Rīga un Madonas BJSS jaunie futbolisti. Atkarībā no pirmā posma spēlēs uzrādītajiem rezultātiem, komandas turpinājumā aizvadīs spēles par vietām - katras apakšgrupas divas labākās komandas cīnīsies par 1.-4. vietu, trešo un ceturto vietu ieguvēji par 5.-8. pozīciju, bet piekto un sesto vietu ieguvēji cīnīsies par 9.-12. vietu kopvērtējumā.

Cīņas norisināsies J. Daliņa stadionā, Jāņa Daliņa ielā 2. Pirmajā dienā spēles sāksies plkst. 14:00, bet otrajā un trešajā dienā - plkst. 10:00.

U-12 vecuma grupas spēļu kalendārs un kopvērtējuma tabulas

LFF Kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Pirms tam augustā LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tika ievadīta ar U-10 vecuma grupas cīņām, bet noslēgumā Liepāja uzņems U-11 vecuma grupas komandu spēles.


Latvijas Futbola federācija