Vēl 20 dienas un nedēļā no 7. līdz 13. septembrim visā Latvijā tiks atzīmēta Futbola diena 2015. Jau ziņots, ka šogad pasākuma vēstnešu lomu uzņēmušies pazīstamie aktieri Dārta Daneviča un Andris Bulis, vienlaicīgi kļūdami par kapteiņiem savām īpaši izveidotajām izlasēm, kurās iesaistījušies daudzi Latvijā populāri cilvēki - kas tāds notiek pirmo reizi!

Dārtas Danevičas sieviešu komandas sastāvs ir sekojošs: dziedātāja Paula Dukure, TV personības Jana Duļevska, Kristīne Garklāva un Ketija Dombrovska, aktrise Elīna Dzelme, žurnāliste Una Ulme, dejotāja Aleksandra Kurusova, veselīga dzīvesveida popularizētāja Līga Andžāne, futboliste Olga Matīsa un gleznotāja Paula Zariņa.

Andra Buļa vīriešu komandā apvienojušies: radio DJ, TV personība un mūziķis Gustavs Terzens, restorānu tīkla "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš, aktieris un režisors Intars Rešetins, politiķis Mārtiņš Bondars, dziedātājs Miks Dukurs, fotogrāfs Māris Ločmelis, aktieri Ģirts Ķesteris un Edgars Samītis, TV personība un mūziķis Valters Frīdenbergs, kā arī radio DJ Toms Grēviņs.

Jebkurš futbola entuziasts, līdzjutējs, klubs, sporta centrs, pašvaldība, organizācija vai draugu grupa tiek aicināti pievienot savus Futbola dienas 2015 pasākumus savā pilsētā vai novadā interaktīvajā Latvijas futbola kartē, kas atrodama mājaslapā www.futboladiena.lv. Plānotajam pasākumam sevī jāiemieso futbola gars, bet tā izpausmes veidiem nav nekādu ierobežojumu. Tāpat šajā Futbola dienai veltītajā mājaslapā ikvienam būs iespēja aplūkot, kad un kur norosināsies ar futbolu saistīti pasākumi, spēles un citas aktivitātes.

LFF un lidsabiedrība "Turkish Airlines" piedāvā interesantākā un radošākā Futbola dienas pasākuma organizatoram tikt pie iespējas doties ceļojumā divām personām uz Turcijas lielāko pilsētu Stambulu. Tāpat septembra beigās citu labāko un saistošāko Futbola dienas pasākumu rīkotāji saņems īpašas balvas.


Latvijas Futbola federācija