No 31. jūlija līdz 2. augustam Liepājā norisinājās bērnu futbola turnīrs “Dobrecova Kauss 2015”. Vienlaikus uz sacensībām bija sabraukušas komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Baltkrievijas. Viskuplākajā skaitā šajā turnīrā tika pārstāvēta FK Liepāja/LSSS, proti, ar sešām komandām trīs dažādās vecuma grupās, LFF.lv informēja turnīra organizatori.

Pašā jaunākajā U-8 grupā piedalījās FK Liepāja/LSSS trīs komandas, kas attiecīgi izcīnīja 10., 15. un 16. vietu turnīrā. Par uzvarētājiem šajā vecuma grupā kļuva FK Tukums-2000. Tikmēr U-9 vecuma grupā FK Liepāja/LSSS akadēmija tika pārstāvēta ar vienu komandu. Aleksandra Stepanova vadītie U-9 futbolisti spēja parādīt savu pārākumu un kļuva par turnīra uzvarētājiem.  

Saspringtākās cīņas izvērtās U-12 vecuma grupā, kurā vienlaicīgi startēja divas FK Liepāja/LSSS komandas - Jāņa Segliņa vadītā U-12 komanda un Ingusa Lukoviča gadu jaunākā U-11 komanda. Pusfinālā abas komandas tika savestas kopā, un pārāki izrādījās gadu vecākie futbolisti. Spēlē par trešo vietu U-11 pārspēja Valmieras komandu un tika pie bronzas godalgām, bet U-12 finālā pārspēja Lietuvas Selection STIHL komandu, un tika kronēti par čempioniem.

FK Liepāja/LSSS U-12 komandas trenera, turnīra uzvarētāja un organizētāja vienā personā Jāņa Segliņa komentārs pieejams liepajas-futbols.lv mājaslapā.

 "Dobrecova Kauss 2015" turnīra video apskats


Informāciju sagatavoja:
FK Liepāja/LSSS